SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.422
2.422
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mariagerfjord Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 16-09-2021

Skovgården i Hadsund søger sundhedspersonale

Skal du med på en rejse i verdens fedeste speciale, hvor udvikling, musik og relationer er i højsædet? Så er det lige netop dig´ vi mangler.

Vi mangler lige nu sundhedspersonale på Demenscenter Skovgården i Hadsund, så er du uddannet SSH, SSA eller afløser, vil vi meget gerne hører fra dig.

Det drejer sig om et par ledige stillinger i både dag- og aftenvagt på 30-32 timer ugentligt samt afløsere.

På Demenscenter Skovgården i Hadsund ønsker vi medarbejdere der grundlæggende er team-playere og gode til at kommunikere, samt har evne og vilje til at arbejde professionelt og bevare overblikket i pressede situationer. 

Derudover forventes det, at der bidrages til et positivt og godt arbejdsmiljø, både fysisk og psykisk, samt det at kunne skabe en god relation og igangsætte meningsskabende aktiviteter.
Musikken har stor betydning i omsorgsarbejdet med vores beboere, og den er implementeret som en naturlig del af hverdagen. Ligeledes bliver musikken brugt i relationsarbejdet, hvor vi i den forbindelse har ansat en musikterapeut.
Vi har en stor tværfaglig sammensætning af faggrupper. Udover SOSU-elever er der også pædagogstuderende, ergoterapeutstuderende, psykomotorik studerende og musikterapeut studerende.
Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads, hvor vi hele tiden har fokus på udvikling. Vi vægter samarbejdet højt, både i den enkelte gruppe, men også i hele distriktet. Vi har fokus på et tæt fagligt og tværfagligt samarbejde.
 
Vi tilbyder også gode fysiske rammer og et godt arbejdsmiljø, med mulighed for sparring. Vi prioriterer beboernes trivsel højt.
 
Demenscenter Skovgården i Hadsund har 66 demensboliger og to aflastningsstuer med ingen/begrænset stimuli, fordelt på syv leve-bo miljøer.
 
I din ansøgning bedes du fortælle, hvilken af de ovenstående stillinger du er interesseret i.
Vi afholder løbende ansættelsessamtaler. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. Til samtalen deltager Centerleder Dorthe Lynge og 2 medarbejdere.
Ansøgningen vedhæftet dokumentation for uddannelse samt tidligere beskæftigelse sendes elektronisk via Emply.

Ansøgningen skal være os i hænde senest torsdag den 30. september 2021 kl. 12.00.
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Centerleder Dorthe Lynge på tlf. 9711 4717 / 3058 0772.

 

Kontakt
Kontaktperson
 
Adresse
9560 Hadsund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-09-2021
Kviknummer:
LJA-82671627
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialvæsen,
Sundhed
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.