Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Thorup-Klim Skole

Thorup-Klim Skole

|
Nordjylland
|
Indrykket 01-05-2018

Skoleleder

Jammerbugt Kommune landet mellem hav og fjord. Kommunevåbnet for Jammerbugt Kommune symboliserer den storslåede natur med det blå hav og det grønne land. Den hvide frie fugl favner kommunen som en helhed og markerer samtidig Jammerbugtens kystlinje. Fuglen signalerer udsyn, overblik, fremsynethed, dynamik og luft under vingerne.

Skoleleder til Thorup-Klim Skole

Har du oplagt talent for og lyst til at være skoleleder på en spændende og udviklende skole med både stort potentiale og en gennemgående lyst til nyskabelse? Er du allerede leder og har du lyst til at lede og understøtte en gruppe ambitiøse og kompetente medarbejdere? Kan du lide at skabe sammenhæng i børns liv og udvikling? Så er dette måske en lederstilling for dig!

Jammerbugt Kommune søger en ny skoleleder til Thorup-Klim Skole. Skolen rummer både daginstitution, SFO og skole og er placeret fantastisk midt i den danske natur mellem hav og fjord.

Thorup-Klim Skole er en samdreven institution, der både består af skole, SFO, børnehave og vuggestue. Skoledelen består af ca. 70 elever fordelt på 7 årgange (0.-6. klasse). Skoledelen er opdelt i 2 afdelinger. I undervisningsdelen er der ansat 6 lærere og 2 skolepædagoger. Indskolingen dækker 0-3. klasse og mellemtrinnet dækker 4.-6. klasse. Pædagoger og pædagogmedhjælpere fra SFOen er med som ekstra ressource i nogle timer i indskolingen, ligesom de står for noget af den understøttende undervisning.

Storkereden, der huser både vuggestue, børnehave og SFO har til huse i egne selvstændige lokaler i umiddelbar tilknytning til skolen. Storkereden er normeret til 20 børn i vuggestuen og 40 børn i børnehavedelen. Der er ca. 25 børn i SFO-delen. I Storkereden er der ansat 8 pædagoger, 4 medhjælpere og 2 assistenter.

Opgaven
Thorup-Klim Skole søger en leder, der med respekt for det allerede etablerede og i et tæt samarbejde med skolens interessenter kan gå forrest i udviklingen. Det forventes, at den kommende skoleleder er fagligt og ledelsesmæssigt kompetent og i dagligdagen agerer synligt i alle skolens tilbud. Skolen ligger i et mindre lokalsamfund med stærkt sammenhold og en masse traditioner, og det forventes, at skolelederen kan vedligeholde og skabe relationer til det omkringliggende samfund.

Der søges en leder, der fortsat kan udvikle det tætte og nære, så det giver mening for både børn, forældre og medarbejdere. Dette kræver et stort lederpotentiale eller en god portion ledererfaring og ikke mindst en integritet og ro, der gør, at man både kan træffe beslutninger og sætte retning, uden at miste evnen til at lytte og involvere.

Skoleledelse er i Jammerbugt Kommune lig med læringsledelse, hvor kerneaspekterne er pædagogisk ledelse og personaleledelse. Som skoleleder vil man derfor have fokus på, hvordan skolen som organisation udvikler sin kompetence til at løse sin kerneopgave. Der er et tæt samarbejde blandt kommunens skoleledere, og man må derfor forvente at blive en aktiv medspiller i den fælles kommunale skoleopgave.

Kommunens initiativ Liv i by og skole signalerer, at man prioriterer udviklingen af de mindre samfund. Med dette initiativ er der således et stort fokus på at understøtte arbejdet og udviklingen på blandt andet Thorup-Klim Skole i de kommende år.

Yderligere information om stillingen kan læses i job- og kravprofilen her:
https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/?jobadid=53537&refno=DK-05049

Du er også velkommen til at kontakte skole- og dagtilbudschef Diana Lübbert Pedersen på telefon 4191 2431, eller Mercuri Urvals konsulent Jesper Madsen på telefon 2289 8525.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV (referencenummer: DK-05049) senest den 25. maj 2018, kl. 10.00.

Kontakt
Kontaktperson
Diana Lübbert Pedersen
Tlf:
4191 2431
Adresse
Klim Strandvej 11
9690 Fjerritslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-05-2018
Udløber:
25-05-2018
Kviknummer:
LJA-60183475
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Offentlig,
Undervisning og pædagogik
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.