SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.617
2.617
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 10-05-2022

Skarp SoMe studentermedhjælper, der skaber trafik

Vil du have relevant kommunikationserfaring på dit CV? Brænder du for moderne medier? Har du flair for at få det rigtige indhold ud til brugerne på sociale medier? Kan du moderere med et glimt i øjet - og alvor når det kræves for at skabe en god debat i kommentarsporene? Så er du måske vores nye studentermedhjælper til SoMe-indsatsen på Nordjyske.dk

Et spændende studiejob i Det Nordjyske Mediehus SoMe-muskel

I Det Nordjyske Mediehus er vi i en rivende digital udvikling og som vores nye studentermedhjælper har du en unik mulighed for at komme med på rejsen. Du bliver tilknyttet redaktionen på Nyhedsmotoren, hvor vi er et dedikeret team, som laver journalistik til nordjyderne på nordjyske.dk. Her opdaterer vi nordjyderne med seneste nyt fra vores region med overblik, perspektiv, inspiration, underholdning.

Sammen med engagerede kolleger får du medansvar for at få det indhold, vi producerer, til at leve hos brugerne på de sociale medier. Og ikke mindst er din opgave at være med til at skabe det bedste grundlag for en god debat i kommentarsporene med et glimt i øjet og alvor når det kræves.

På en typisk arbejdsdag er dine vigtigste opgaver, at:

  • Præsentere og sælge de rigtige historier på den bedste måde for brugerne på de sociale medier ud fra vores strategi
  • Skabe liv omkring og moderere vores opslag på de sociale medier.

Du løser dine opgaver med forståelse for vores tone of voice, vores ønske om at være synligt tilstede i kommentarsporene og vores ambition om at skabe de bedste SoMe-debatter i landet.

Som studentermedhjælper hos os vil du indgå i et spændende læringsmiljø med vores andre studentermedhjælpere. Du bliver en del af fællesskabet på redaktionen, hvor sparring, læring og samarbejde er nøgleord. Du får grundig oplæring i vores strategi og værktøjer og vil have direkte kontakt og samarbejde med Nordjyskes SoMe-ansvarlige.

Et skarpt blik for målgrupper og kommunikation

Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse, fx inden for kommunikation. Det er en fordel, hvis du allerede har praktisk erfaring med sociale medier, gerne fra medie- eller nyhedsbranchen. Men det er ikke et must.

Derudover lægger vi vægt på, at du er:

  • En knivskarp formidler med flair for at arbejde med digital kommunikation.
  • Den fødte SoMe-superbruger på etablerede platforme som Facebook, Twitter og Instagram med en passion for at skabe liv på sociale medier.
  • God til at kommunikere på skrift med en naturlig forståelse for at ramme den rette tone i dialog med forskellige kunder og målgrupper.

Som person er du først og fremmest ivrig efter at lære nyt og omsætte din viden fra studiet til praksis.

Det kendetegner dig, at:

  • Du kan lide at have travlt og tænder på nyheder og høj puls.
  • Du har et stort gå-på-mod og tager teten på dine opgaver.
  • Du er positiv, har god energi og lyst til at blive en del af fællesskabet på redaktionen.

Vi tilbyder
Når du træder ind ad døren hos Det Nordjyske Mediehus, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs. Vi arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen.

Du vil hurtigt opleve, at vi har en ambition om at være det mest attraktive mediehus i Danmark. Vi arbejder nemlig aktivt for at sikre et godt og bæredygtigt arbejdsmiljø, ligesom vi er vores sociale ansvar bevidst. Vi tager løbende temperaturen på vores medarbejderengagement med fokus på at fastholde en høj trivsel og arbejdsglæde.

Hos os er der plads til, at du kan udvikle dig. Vi har en strategisk ambition, der går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud, blandt meget andet kan du deltage i vores sociale- og sundhedsfremmende aktiviteter. Faktisk holder vi jævnligt events særligt målrettet Det Nordjyske Mediehus mange studentermedhjælpere.


Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Redaktionschef Steffen Bek på mobil: 20 66 01 01.

Dine ansættelsesvilkår
Vi håber, at du kan starte hos os som studentermedhjælper hurtigst muligt.

Stillingen er på op til ca. 8 timer per uge. Arbejdstiden er som udgangspunkt to aftener om ugen og en weekendvagt ca. hver 4. weekend.

Vi imødekommer selvfølgelig dit behov for fleksibilitet i forhold til studie og eksamensperioder.

Jobbet udføres fra Det Nordjyske Mediehus hovedsæde på Langagervej 1, 9220 Aalborg Ø.


Søg stillingen
Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side.

Send os hurtigst muligt dit CV og beskriv, hvorfor du er den rette til jobbet. Vi holder løbende samtaler.


I Det Nordjyske Mediehus ønsker vi at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Vi er Nordjylland og Nordjylland er os

Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Sammen er vi fællesskabere af Danmarks stærkeste region, og vi har en klar forventning om, at de medarbejdere, vi ansætter, også brænder for at være nordjyske fællesskabere.

Det Nordjyske Mediehus rummer brands som NORDJYSKE, Vigeur, radiokanalerne ANR og Radio Nordjyske, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og aalborg:nu samt godt 20 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Med afsæt i vores værdier - åbne, modige, ordentlige og passionerede - bygger vi vores virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien.

Det Nordjyske Mediehus har på nuværende tidspunkt hovedsæde på Langagervej i Aalborg. I 2023 rykker vi ind i et nyt domicil i moderne, tidssvarende lokaler på Aalborgs havnefront med det formål at komme tættere på nordjyderne.


Du kan læse mere om os på www.detnordjyskemediehus.dk

Kontakt
Kontaktperson
Steffen Melgaard Bek
Tlf:
2066 0101
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-05-2022
Udløber:
30-06-2022
Kviknummer:
LJA-83597297
Jobtype:
Deltid
Studiejob
Arbejdsområde:
Media
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
14-08-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
24-07-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
01-08-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.