Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp fullstack .NET udvikler

Det Nordjyske Mediehus

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Tlf
9935 3535
Kontakt
Kathrine Brockdorff Heiberg
Tlf
2843 4876
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-02-2023
Udløber
25-03-2023
Kviknummer
LJA-84558553
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT

Vil du med på rejsen og være med til at udvikle fremtidens digitale medieplatforme? Ønsker du en arbejdsplads med god humor og plads til alle?

Så er det dig, vi søger til Danmarks mest attraktive mediehus.


Om stillingen
Som udvikler bliver du en del af IT Udvikling med omkring 20 passionerede og professionelle kolleger med stor indsigt i branchen. Vi arbejder i et agilt og innovativt arbejdsmiljø, hvor du vil blive tilbudt gode faglige og personlige udviklingsmuligheder og ikke mindst stor fleksibilitet i hverdagen.

Vi udvikler og vedligeholder vores produkter i tæt og stærkt samarbejde med forretningen og på tværs i IT-teamet. Vi forventer, at du kan tage ansvar for, at kvaliteten sikres i udviklingen af vores produkter både i kode og proces samt i samarbejdet med kollegaer og forretning.

Vi kan bl.a. tilbyde opgaver indenfor:

 • Udvikling af det digitale fundament for Det Nordjyske Mediehus brands; Nordjyske.dk, Vigeur.dk og LigeHer.nu
 • Behovsafdækning af forretningens ønsker og omsætning af dem til konkrete opgaver
 • Kode fede designløsninger i et større perspektiv
 • Udvikling af nye features med udgangspunkt i design patterns
 • Håndtering af komplekse bug fixes og incident behandling mhp. at behandle underliggende problematikker
 • Performance optimering og kontinuerlig effektivisering af arbejdsgange.

Om dig
Du er flydende i .Net og C#, og har erfaring med webudvikling i JavaScript/TypeScript og CSS og måske endda også Bootstrap. Du synes, at Microsoft Azure lyder spændende, og har måske arbejdet med det før. Du kan lide at skrive automatiserede tests og værdsætter god kodekvalitet. Du har erfaring med distribuerede systemer og forståelse for, hvad der sker fra anmodning til svar f.eks. i relation til websites. Du har kendskab til git, code reviews, release management, CI/CD, og responsivt webdesign. Og endelig har du som regel 4-5 tabs liggende med Stackoverflow i din browser.


Vi forestiller os, at du:

 • er rigtig dygtig til dit håndværk og har en stærk faglig stolthed
 • har gå-på-mod, godt humør og forstår at kommunikere med forskellige faggrupper. Det er vigtigt for os med en positiv kultur samt klar og forståelig kommunikation i teamet og i relation til forretningen
 • er dygtig til dit håndværk og har en stærk faglig stolthed. Du er formodentlig uddannet datamatiker, bachelor i softwareudvikling, webintegrator, design teknolog eller tilsvarende - men det er ikke din uddannelsesmæssige baggrund, der er afgørende
 • ikke er bange for at sige din mening og stå på mål for dine holdninger. Det er naturligvis funderet i dine erfaringer indenfor teknologien og best practices. Du formår at tænke i helheder og processer, og er god til at formulere dine ideer og tanker på en forståelig måde
 • er på hjemmebane, når det gælder dokumentation og vidensdeling. Vi sætter en ære i at skabe god struktur og dokumentere vores arbejde, ligesom vi har et sundt feedbackloop i code review og sprint demo
 • ikke er bange for legacy systemer, men er samtidig meget nysgerrig på nye trends og teknologier. Det er vigtigt, du ikke lader dig slå ud af vores nuværende kodebase, men lige så vigtigt, at du er i stand til at tilføje noget nyt og fedt.
 • har en grundlæggende forståelse for Scrum. Så er du godt klædt på, når du sammen med de andre udviklere leverer ind i 14 dages sprints.

Hvis du ikke kan sætte flueben ved alle punkter, så frygt ej. Vi har nogle super seniorer, der er dygtige og gerne vil lære fra sig.

Vi tilbyder
Når du træder ind ad døren hos Det Nordjyske Mediehus, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs. Vi arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen.

Du vil hurtigt opleve, at vi har en ambition om at være det mest attraktive mediehus i Danmark. Vi arbejder nemlig aktivt for at sikre et godt og bæredygtigt arbejdsmiljø, ligesom vi er vores sociale ansvar bevidst. Vi tager løbende temperaturen på vores medarbejderengagement med fokus på at fastholde en høj trivsel og arbejdsglæde.

Hos os er der plads til, at du kan udvikle dig. Vi har en strategisk ambition, der går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud, blandt meget andet kan du deltage i vores sociale- og sundhedsfremmende aktiviteter.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for IT Udvikling Kathrine Brockdorff Heiberg på mail: kbh@dnmh.dk eller mobil 28 43 48 76.

Du kan læse mere om dagligdagen i IT Udvikling her: En dag i IT Udvikling.

Dine ansættelsesvilkår
Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår med løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst. Stillingen er på fuld tid med arbejdssted i Aalborg. Der er tre måneders gensidig prøvetid.

Søg jobbet
Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side. Vi holder løbende ansættelsessamtaler, og ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

I Det Nordjyske Mediehus ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage dit CV og din ansøgning.

Vi er Nordjylland og Nordjylland er os
Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Sammen er vi fællesskabere af Danmarks stærkeste region, og vi har en klar forventning om, at de medarbejdere, vi ansætter, også brænder for at være nordjyske fællesskabere.

Det Nordjyske Mediehus rummer brands som NORDJYSKE, Vigeur, radiokanalerne ANR og Radio NORDJYSKE, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og aalborg:nu samt godt 20 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Med afsæt i vores værdier - åbne, modige, ordentlige og passionerede - bygger vi vores virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien.


Det Nordjyske Mediehus har på nuværende tidspunkt hovedsæde på Langagervej i Aalborg. I 2023 rykker vi ind i et nyt domicil i moderne, tidssvarende lokaler på Aalborgs havnefront med det formål at komme tættere på nordjyderne.


Du kan læse mere om os på www.detnordjyskemediehus.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Telefon
9935 3535
Kontaktperson
Kathrine Brockdorff Heiberg
Telefon
2843 4876
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-02-2023
Udløber
25-03-2023
Kviknummer
LJA-84558553
Jobtype
Fuldtid
Fag
IT