SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.693
2.693
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 05-10-2021

SKARP FORMIDLER MED HJERTE FOR AALBORG

DET NORDJYSKE MEDIEHUS SØGER EN SKARP DIGITAL JOURNALIST, HVIS HJERTE BRÆNDER FOR AT VÆRE FØRST MED DE BEDSTE HISTORIER FRA AALBORG

Tænder du på at lave historier om livet, menneskene og alt det andet, der sker i Aalborg? Og kan du med digital snilde formidle dine historier i tekst, billeder og på sociale medier? Ja, så kan du være vores nye journalist i den nordjyske hovedstad.

Om stillingen
Du bliver en del af Det Nordjyske Mediehus Aalborg-redaktion og Aalborg:nu, som dagligt er med til at give aalborgenserne de bedste nyheder fra byen. Vi skriver om byudvikling, gå-i-byen-stof, politik, mennesker og meget mere. Vi kalder det at være fællesskabere. Vores historier skal nemlig inspirere, fornøje og perspektivere ALT det, der sker i vores by.

Vi skal bidrage til, at Aalborg bliver den bedst mulige by at bo i. Det betyder også, at vi skriver kritisk og er vagthunde, når det kræves.

Som vores nye journalist er din primære mission at spotte hverdagsnære nyheder fra livet i Aalborg og gerne før alle andre. Du udfører typisk de fleste aspekter af opgaven - alt fra idéudvikling til research, kildekontakt, skrivearbejde og versionering, der sikrer, at vi når flest mulige læsere på web og sociale medier.

Du vil måske starte dagen med at skrive om, hvordan vejarbejde påvirker trafikken de kommende uger - for så at skrive om en ny restaurantåbning - alt efter hvad der dukker op. Sammen med resten af teamet på vores redaktion på Boulevarden midt i Aalborg sikrer du med andre ord, at vi leverer det nyhedsstof, som aalborgenserne har brug for at vide for at få mest muligt ud af byen.

Al vores nyhedsformidling er digital og produceres med blik for vores kernemålgrupper - helt i tråd med Det Nordjyske Mediehus strategiske ambition. Vi bruger data for at se, om vores journalistik virker og gøre den så god og vedkommende som muligt.

Om dig
Du har fingeren på pulsen, og ved hvad der sker i Aalborg -  du kender hver en krog i byen og har et godt netværk at trække på til stor gavn for din nyhedsformidling. Du har næse for gode historier og er samtidig en effektiv skribent med flair for at skrive og formulere dig i et levende, varierende og korrekt sprog. Du har selvfølgelig nutidens medier i blodet og en relevant uddannelse i enten journalistik eller kommunikation.

For at løse de spændende opgaver i stillingen, forestiller vi os, at du med dine personlige kompetencer er:

  • Igangsættende, udadvendt og fantastisk til at opsøge og vedligeholde relationer/netværk i Aalborg-området.
  • Entusiastisk og smitter dine omgivelser med en positiv tilgang og energi.
  • En passioneret og idérig fortæller med humor og mod på at bruge dig selv i din formidling som både overrasker og udfordrer.
  • Fleksibel og omstillingsparat med mod på at smide dine noter i skraldespanden, hvis en endnu bedre historie dukker op.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en redaktion med et stærkt kollegialt fællesskab. Vi er sammen om at skabe et ambitiøst lokalmedie, og vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier: Åbne, Modige, Passionerede og Ordentlige.

Vi arbejder i et innovativt miljø med højt til loftet og med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Vi er vores sociale ansvar bevidst og har fokus på et godt arbejdsmiljø, da vores ambition er at være Danmarks bedste arbejdsplads. Samtidig har vi etableret en række medarbejdertilbud, der sikrer medarbejdernes fysiske, psykiske og sociale trivsel, både på arbejdet og i fritiden.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte redaktionschef Jacob Andersen tlf. 42 92 41 11 eller mail: jaa@dnmh.dk.

Ansættelsesvilkår
Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt -  gerne pr. 1. december 2021 - og tilbyder gode ansættelsesvilkår med løn iht. gældende overenskomst og efter kvalifikationer. Stillingen er en fuldtidsstilling med arbejdssted i vores lokaler på Boulevarden midt i Aalborg.

Søg stillingen
Send din ansøgning og CV i PDF-format mrk. Journalist til Aalborg-redaktionen til personale@dnmh.dk senest 20. oktober 2021. Vi indkalder potentielle kandidater til samtaler efter ansøgningsfristen.

Det Nordjyske Mediehus ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi er Nordjylland og Nordjylland er os
Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus, binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Sammen er vi fællesskabere af Danmarks stærkeste region, og vi har en klar forventning om, at de medarbejdere, vi ansætter, også brænder for Nordjylland.

Vi bygger vores virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien. Det gør vi blandt andet gennem vores værdier: Åbne, modige, ordentlige og passionerede.

Læs mere om Det Nordjyske Mediehus på: https://dnmh.dk

Kontakt
Kontaktperson
Jacob Andersen
Tlf:
4292 4111
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-10-2021
Udløber:
20-10-2021
Kviknummer:
LJA-82758799
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Media
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
29-10-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
25-10-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
25-10-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
25-10-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
01-11-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.