Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Magasin

Magasin

|
Nordjylland
|
Indrykket 23-02-2018

Shop Managers

Du brænder for at gøre en forskel og ved af erfaring, at du er en stærk og nærværende leder.

Når Magasin igen kommer på danmarkskortet i Aalborg, har vi brug for fem passionerede Shop Managers, som sammen med deres servicefokuserede teams vil give kunderne i Aalborg en masse inspirerende shoppeoplevelser.

Vi søger Shop Managers til Mens, Women, Home, Kids og Beauty-universerne.

Opgaver og ansvarsområder
Som Shop Manager i Magasin styrer du din egen afdeling og har afgørende indflydelse på drift og resultat. Du får det fulde ansvar for salgstal, budget, lager, rapportering og personale, herunder at udvikle og træne dine medarbejdere.

Vores universer har udpræget fokus på det visuelle udtryk, og det betyder, at du kommer til at arbejde efter koncepter og guidelines.

Du refererer til forretningens Sales Manager og får en plads i en kompetent ledergruppe bestående af fire andre Shop Managers, som du dagligt kan sparre med.

I dit daglige arbejde bliver du bakket op af interne professionelle samarbejdspartnere, bl.a. Indkøb, VM Retail, HR og Marketing.

Dine kvalifikationer
Du har et stort overblik og er konstant på forkant med nye tendenser. Du ved, hvad kunderne vil have, og skaber resultater igennem dine medarbejdere. Du trives med et højt tempo og sikrer dig samtidig, at dine medarbejdere kan følge med, så I sammen yder branchens bedste service.

Du har minimum 2 års ledererfaring og evne og lyst til at motivere og tage ansvar for målrettet medarbejderudvikling. Hvis du ikke kan lide at udvikle medarbejdere med alt, hvad det kræver, så er jobbet ikke noget for dig.

Vi forventer, at du har en solid forretningsforståelse og er vant til at arbejde med daglig målstyring og visuelle koncepter. Lige så vigtigt er det, at du har et indgående kendskab til detailhandlen og kan dokumentere gode resultater.

Magasin tilbyder
Det er Magasins mål at være den mest attraktive arbejdsplads i branchen, og vi gør en stor indsats for at skabe et godt arbejdsmiljø for vores ansatte. Hos os får du

  • et spændende og udfordrende lederjob i en fremdriftig virksomhed
  • gode udviklings- og karriere muligheder
  • intern manager-uddannelse, hvor vi både bruger skuespillere, retorikere og selvfølgelig en eksamen, for vores træning er aldrig blot endnu en dag på jobbet
  • en alsidig og dynamisk hverdag med mange gode og kompetente kolleger, hvor ikke to dage er ens
  • konkurrencedygtig lønpakke (løn, pension, personalegoder).

     

At være Shop Manager i Magasin er en livsstil! Du har frie hænder, men bakkes op af et stærkt bagland og der er styr på tingene.

Tamer Ozcan, Shop Manager, Magasin Du Nord


Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning. Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger.

Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.
Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Kontakt
Kontaktperson
Adresse
Nytorv
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-02-2018
Udløber:
25-03-2018
Kviknummer:
LJA-56710212
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Detail- og engroshandel,
Ledelse,
Salg & Kommunikation
Lignende job
Farsø Tandlægehus
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
14-05-2019
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
18-04-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.