Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier

NORDJYSKE Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-02-2018

Servicetekniker

NORDJYSKE Medier søger en handlekraftig Servicetekniker med erfaring fra automatiserede produktionsanlæg. Brænder du for at arbejde med teknik, maskiner og forebyggende vedligehold af produktionsapparatet i en ambitiøs mediekoncern, er du måske den, vi søger.

Jobbet
Som Servicetekniker er din primære opgave at vedligeholde produktionsapparatet, som NORDJYSKE Medier anvender til produktionen af avistryksager. Du brænder for at arbejde med teknik, maskiner og forebyggende vedligehold og er klar på at indgå i et team af dygtige og rutinerede serviceteknikere, som besidder en stor viden indenfor området.

Udover den forebyggende vedligehold skal du servicere det produktionstekniske hjælpeudstyr, vedligeholde og opgradere industrielle styringer, deltage i løbende renoveringer af produktionsudstyret samt løse ad hoc-opgaver i dialog med de ansatte i produktionen. Du indgår i serviceafdelingens team på fire personer, som har reference til den tekniske leder. Arbejdstiderne varierer og er i et fast rul bestående af dag-, aften- eller weekendvagter.

Kvalifikationer

Du er formodentlig uddannet automatiktekniker eller elektriker og har solid erfaring med drift og vedligehold af automatiske produktionsanlæg. Som person er du handlekraftig, struktureret og kvalitetsbevidst, og vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Tidligere har arbejdet med fejlfinding, programmering og vedligehold af PLC-systemer
  • Er vant til at tage ansvar og gå forrest både i opgaveløsningen og forslag til forbedringer
  • Trives med at arbejde i et team og kan træffe hurtige beslutninger under pres
  • Er servicemindet overfor de operatører, der betjener og fejlmelder maskinerne
  • Kan kommunikere med udenlandske leverandører på engelsk

Det er desuden en fordel, hvis du har kendskab til løsninger fra Allen-Bradley, Siemens og Lenze samt vedligeholdelsessystemet SERTICA, men det er ikke et krav.

NORDJYSKE Medier tilbyder

Ansættelse i en innovativ og førende mediekoncern, hvor du får dygtige og professionelle kollegaer, som brænder for det de laver. Vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier. Gode ansættelsesforhold med løn efter kvalifikationer og pension.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Produktionschef Joan Frej på tlf. 99 35 36 08 eller jf20@nordjyske.dk. Se evt. mere om NORDJYSKE Medier på www.nordjyskemedier.dk

Ansøgning vedlagt CV sendes i PDF-format til personale@nordjyske.dk

Ansøgningsfrist:
Vi afholder samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

I NORDJYSKE Medier opfordrer vi alle interesserede til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

NORDJYSKE Medier er en publicistisk virksomhed, der med afsæt i en lang levetid former en innovativ fremtid.

Vi skaber nærkontakt mellem mennesker gennem udgivelse af dagblade, ugeaviser, magasiner, radio, tv, web, mobil og en række trykte og digitale erhvervsmedier.

NORDJYSKE Medier er resultatet af en idé, en drøm, en vision, der er næret af ildsjæle, som siden 1767 har ønsket at nytte og fornøje.


Kontakt
Kontaktperson
Joan Frej
Tlf:
9935 3608
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-02-2018
Udløber:
22-04-2018
Kviknummer:
LJA-56008627
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Service
Lignende job
JobConnection ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
24-03-2019
JobConnection ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-03-2019
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
18-04-2019
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
14-04-2019
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
11-04-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.