SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.314
2.314
 JOBS
Gem annonce
VengSystem

VengSystem

|
Vestjylland
|
Indrykket 24-11-2021

Servicespecialist søges

Serviceopgaver i ind- og udland

Servicespecialist

VengSystem oplever et markant stigende aktivitetsniveau i både ind- og udland.

Vi har derfor brug for dig, der som servicespecialist kommer til at indgå i et travlt og engageret serviceteam, som har ansvaret for montage og servicering af virksomhedens produkter i Danmark såvel som i udlandet.

Efter en grundig introduktion til vores produktprogram vil du med udgangspunkt i vores kontor i Nautrup ved Skive enten selvstændigt eller sammen med dine kolleger i serviceafdelingen varetage virksomhedens montage- og serviceopgaver over hele landet og nogle gange også i udlandet. Nogen rejseaktivitet må derfor påregnes.

Stillingen refererer til servicechefen.

Ansvar og opgaver:
Som servicespecialist får du en central rolle i virksomheden. Du får en stor berøringsflade både internt og eksternt, og du kommer til at udgøre et vigtigt bindeled i forhold til vores kunder. Du skal have fingeren på pulsen og opsnappe, hvad kunderne måtte have af behov og gode idéer. Langt hen ad vejen vil det være dit ansvar, at vi altid efterlader en tilfreds kunde.

Har du erfaringen så har vi udfordringen:
Vi forestiller os, at du har erfaring med staldventilation fra dit tidligere arbejde i en svinebesætning. Måske har du sågar en el-teknisk baggrund.

Vi forventer, at du er fleksibel, har en positiv indstilling og motiveres af udfordringer. Du skal have et godt overblik, være struktureret og finde gode løsninger, også når tingene bliver lidt hektiske. Du har gode it-færdigheder, og det er et krav, at du har gode engelskkundskaber.

Vi tilbyder:
Hos VengSystem træder du ind i en spændende vækstvirksomhed med store ambitioner. Du vil opleve en flad organisation med en uformel omgangstone og et internationalt mindset, der byder på gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Du får stor indflydelse på eget arbejde og arbejdstid. Desuden kan vi tilbyde en række attraktive personalegoder, ligesom der til stillingen hører servicebil, mobiltelefon og PC.

Evt. spørgsmål om stillingen kan rettes til servicechef Jens Peter Krejberg på tlf. 31 33 97 44.

Ansøgning sendes til jpk@vengsystem.dk. Ansøgninger behandles efterhånden som de modtages.

VengSystem A/S er en internationalt anerkendt producent af intelligent ventilation og mikroklimaløsninger til moderne stalde.

Virksomheden har base i Nautrup lidt nord for Skive, hvorfra internationale aktiviteter koordineres gennem et veludbygget service- og forhandlernet.

Vi udvikler vores egne brugervenlige styringer baseret på bus-teknologi, som giver mulighed for servicering og problemløsning via internettet.

Vi har fokus på grøn omstilling og reduktion af emission fra landbruget.

Vi tilbyder vores medarbejdere et godt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder.

Få mere information på www.vengsystem.dk

VengSystem

Nautrup Møllevej 22
7870 Roslev

Telefon 97 59 20 72

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Virksomhedsinformation
VengSystem
Nautrup Møllevej 22
7870 Roslev
Tlf:
9759 2072
Kontaktperson
Jens Peter Krejberg
Tlf:
31 33 97 44
Adresse
Nautrup Møllevej 22
7870 Roslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-11-2021
Udløber:
24-12-2021
Kviknummer:
LJA-82990557
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Gem annonce
Lignende job
HKScan Denmark A/S
Jammerbugt¤Holstebro, Nordjylland¤Vestjylland
Frist:
24-12-2021
Hem Steel
Skive, Vestjylland
Frist:
10-12-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.