SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
3.418
3.418
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
N.C. Nielsen A/S

N.C. Nielsen A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 20-04-2022

Servicemontør - Nordjylland

Er du en dygtig mekaniker, gerne bosiddende i Brønderslev/Hirtshals-området og kan du lide at arbejde selvstændigt ude hos vores kunder, så er det dig vi søger.

Vi forventer, du er uddannet mekaniker og har du tilmed erfaring fra entreprenørmaskiner eller lastvogne er det kun en fordel.


Du bliver en del af et stærkt og engageret team af servicemontører, som brænder for det de laver. Arbejdet består i selvstændig servicering og reparation af primært Linde-maskiner, men også Konecranes og Terberg maskiner samt andet udstyr i vores brede sortiment.

Om jobbet på landevejen
Med reference til servicelederen får du ansvaret for at repræsentere os ude hos kunderne. Du får et selvstændigt og alsidigt arbejde, hvor du med udgangspunkt fra din hjemadresse planlægger din egen hverdag. Vi stiller en veludstyret servicevogn til rådighed, og du bliver ansvarlig for reparation, service og vedligehold af primært Linde el-truck og andet materiel i området.

Bliv en del af N.C. Nielsen-holdet
Vi lægger vægt på, at du har hænderne skruet rigtigt på, og har hovedet med i alt hvad du gør. Du har en glødende interesse for kundepleje og er i stand til at planlægge dine egne opgaver, og så er du naturligvis fortroligt med brugen af computer til fejlfinding og rapportering.

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi lægger vægt på, at der er et godt miljø, en uformel omgangstone og muligheder for udvikling. Derudover tilbyder vi sundhedsforsikring og medlemskab af vores aktive personaleforening.

Læs mere om virksomheden og hverdagen på www.nc-nielsen.dk

Ansøgning
Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning hurtigst muligt til job@nc-nielsen.dk 
Vi behandler ansøgningerne løbende, da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette person. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte regionschef Mogens Kjær på 99838332 eller på mobil 30384120.

Vi ser frem til at høre fra dig!

ncnielsen

Nørregade 66, 7860 Balling
Tlf.: 99 83 83 83 l nc-nielsen.dk l job@nc-nielsen.dk


OM N.C. NIELSEN A/S
N.C. Nielsen A/S er leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner, med over 280 medarbejdere og en årlig omsætning på mere end 950 mio. kr. Virksomheden importerer og  forhandler kørende materiel fra Linde, Terberg, Konecranes, Seacom m. fl. Udvalget rækker fra små palleløftervogne over store containertruck og mobile kraner til kundespecifikke specialløsninger.

Kontakt
Kontaktperson
Mogens Kjær
Tlf:
99838332
Adresse
Nørregade 66
7860 Balling
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-04-2022
Udløber:
20-05-2022
Kviknummer:
LJA-83529647
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.