Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Scantruck A/S

Scantruck A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 26-03-2018

Servicemontør

Dygtig servicemontør til teleskoplæssere i Hobro området

Personen
vi søger skal i samarbejde med vores serviceafdeling på selvstændig vis kunne servicere vore nuværende og kommende kunder. Du skal udføre servicebesøg på vore maskiner hos en fast kundekreds og desuden udføre reparationer i forbindelse med nedbrud. Vores egen serviceafdeling består lige nu af 40 montører, 4 serviceledere, 2 i teknisk support, 5 i administrationen og 1 servicechef. Du skal kunne køre ud hjemmefra.

Personlige egenskaber

Som person skal du kunne arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst. Du skal på hjemmefronten være rimelig fleksibel, idet arbejdsdagen kan være meget varieret og ind imellem give lange arbejdsdage. Du skal være ærlig, ligefrem og have en god portion ordenssans og ikke mindst skal du være fleksibel, da dine planer i løbet af dagen ofte ændres.

Faglige egenskaber
Du er uddannet entreprenør- eller landsbrugsmaskinemekaniker eller anden relevant baggrund med kendskab til el og hydraulik. Kendskab til PC på brugerniveau samt tale og forstå engelsk på et rimeligt niveau.

Vi tilbyder

En spændende arbejdsdag i en dynamisk virksomhed, hvor vi forventer det samme af vores medarbejdere, som vores kunder forventer af os, nemlig et meget højt serviceniveau og kompetent arbejde. Servicevogn og alt nødvendigt værktøj incl. PC og telefon stilles naturligvis til rådighed, ligesom vi tilbyder løbende uddannelse.

Har du lyst til at blive en del af holdet?

Så send os en ansøgning hurtigst muligt på mail til steen@scantruck.dk.

Hvis du har behov for at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte servicechef Steen Kjær på telefon 26 89 35 30.

Scantruck A/S med hovedsæde i Skive og afdeling i Ringsted beskæftiger ca. 150 medarbejdere. Vi importerer og forhandler nye maskiner og udstyr fra Manitou, Komatsu, Weycor, Mustang McCloskey og PB Platforms. Derudover har vi Skandinaviens største center for brugte maskiner.

Scantruck
Katkjærvej 5, 7800 Skive
Kærup Parkvej 12, 4100 Ringsted
info@scantruck.dk
 www.scantruck.dk

Tlf. +45 96 147 147

Kontakt
Kontaktperson
Steen Kjær
Tlf:
2689 3530
Adresse
9500 Hobro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-03-2018
Udløber:
25-04-2018
Kviknummer:
LJA-58272017
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Service
Lignende job
Farsø Tandlægehus
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
14-05-2019
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
18-04-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.