Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
N. C. Nielsen A/S

N. C. Nielsen A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-02-2018

Servicemontør

Nordjylland/Vendsyssel - Servicemontør

Er du en dygtig mekaniker med flair for elektronik, bosiddende i Vendsyssel og som kan lide at arbejde selvstændigt ude hos vores kunder, så er det dig vi søger. Har du tilmed erfaring eller uddannelse indenfor reparation af entreprenør- eller landbrugsmaskiner er det kun en fordel.

Du bliver en del af et stærkt og engageret team af servicemontører, som brænder for det de laver.
Arbejdet består i selvstændig servicering og reparation, primært af fejlfinding og reperation af Linde eltruck, men også andet udstyr i vores brede sortiment.

Om jobbet på landevejen
Med reference til servicelederen får du ansvaret for at repræsentere N.C. Nielsen ude hos kunderne. Du får en selvstændig og alsidig hverdag, hvor du med udgangspunkt fra din hjemmeadresse planlægger din egen hverdag. Med en veludstyret servicevogn bliver du ansvarlig for reparation, servicering og vedligeholdelse af Linde eltruck og andet materiel i området.

Bliv en del af N.C. Nielsen holdet
Vi lægger vægt på, at du har hænderne skruet rigtigt på, og har hovedet med i alt hvad du gør. Du har en naturlig interesse for kundepleje og er i stand til at planlægge dine egne opgaver og så er du naturligvis fortrolig med at bruge PC.

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi lægger vægt på, at der er et godt miljø, en uformel omgangstone og muligheder for udvikling. Derudover tilbyder vi sundhedsforsikring, sundhedsordning samt medlemskab af vores aktive personaleforening.

Læs mere om virksomheden og hverdagen på www.nc-nielsen.dk/jobs

Ansøgning
Lyder jobbet som noget for dig, så venligst send din ansøgning hurtigst muligt til job@nc-nielsen.dk. Ansættelse snarrest muligt, men vi venter på den rette.

Har du spørgsmål til stillingen er du naturligvis meget velkommen til at kontakte serviceafdelingen eller serviceleder Morten Rasmussen direkte på telefon: 99 83 83 27

Ansøgninger behandles løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Nørregade 66 7860 Balling
T: 99 83 83 83 F: 99 83 83 01
linde@nc-nielsen.dk www.nc-nielsen.dk


N.C. Nielsen A/S er Danmarks største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og internt transportmateriel. Vi importerer og forhandler Linde gaffeltruck, Terberg terminaltraktorer, Konecranes heavy Duty gaffeltruck og reachstackere, Combilift 4-vejs gaffeltruck og TAB industribatterier. Derudover udlejer vi mere end 6000 trucks. Vi beskæftiger mere end 225 medarbejdere i afdelingerne i Balling og Karlslunde.

Kontakt
Kontaktperson
Morten Rasmussen
Tlf:
9983 8327
Adresse
Nørregade 66
7860 Balling
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-02-2018
Udløber:
11-03-2018
Kviknummer:
LJA-56045315
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Service
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.