Serviceminded studentermedhjælper til kundeservice

Det Nordjyske Mediehus

Aalborg, Nordjylland

Deltid
Studiejob
Kontakt
Det Nordjyske Mediehus
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Tlf
9935 3535
Kontakt
Julia O. Christensen
Tlf
2030 0619
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-11-2022
Udløber
30-11-2022
Kviknummer
LJA-84216883
Jobtype
Deltid
Studiejob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Media, Øvrige stillinger

Vil du være med til at gøre en positiv forskel for vores kunder og er dit servicegen i top, så har vi en ledig stol til netop dig.

Om stillingen

Det Nordjyske Mediehus distributionsafdeling er Nordjyllands største distributør af dagblade, ugeaviser og reklametryksager. Som kundeservicemedarbejder skal du hjælpe vores kunder og abonnenter, når de enten ringer eller mailer med spørgsmål til deres levering af dagbladet NORDJYSKE Stiftstidende samt ugeaviser og reklametryksager.

Du bliver del af et yngre og energisk team, hvis primære opgave er at besvare telefonopkald og mails fra vores kunder. Opgaveindholdet er varierende og kan til tider være udfordrende. Du håndterer bl.a. reklamationer, flytninger, midlertidige afbestillinger, oprettelser og ændring af abonnementer. Din opgave er at sikre, at de forskellige udfordringer bliver løst på den mest hensigtsmæssige måde med et højt serviceniveau.

Arbejdstiden er:

  • Arbejdstiden er lørdag og søndag kl. 7.45 10.45 hver anden weekend
  • Alle helligdage, der falder i din arbejdsuge, f.eks. juledagene (24/12, 25/12 og 26/12)
  • Én hverdag om måneden fra kl. 12 til 14, hvor vi afholder afdelingsmøde.
  • Vi er selvfølgelig fleksible i forbindelse med eksamensperioder m.v.

Om dig

Som kundeservicemedarbejder er du med til at tegne billedet af Det Nordjyske Mediehus udadtil og derfor vægter vi højt, at du er serviceminded og kender vigtigheden af at yde en god kundeservice.

Desuden forestiller vi os, at du:

  • studerer på en videregående uddannelse eller lignende
  • er udadvendt og kan lide at tale i telefon altid med et smil i stemmen
  • har en positiv tilgang og et godt humør

Erfaring med Microsoft Office-pakken og IT-systemer er et must, men du får selvfølgelig en grundig indføring, når du starter hos os.

Vi tilbyder

Når du træder ind ad døren hos Det Nordjyske Mediehus, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs. Vi arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen.

Du vil hurtigt opleve, at vi har en ambition om at være det mest attraktive mediehus i Danmark. Vi arbejder nemlig aktivt for at sikre et godt og bæredygtigt arbejdsmiljø, ligesom vi er vores sociale ansvar bevidst. Vi tager løbende temperaturen på vores medarbejderengagement med fokus på at fastholde en høj trivsel og arbejdsglæde.

Hos os er der plads til, at du kan udvikle dig. Vi har en strategisk ambition, der går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud, blandt meget andet kan du deltage i vores sociale- og sundhedsfremmende aktiviteter.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Product Management Julia O. Christensen på 20300619 eller joc@dnmh.dk

For yderligere information om Det Nordjyske Mediehus se www.detnordjyskemediehus.dk

Dine ansættelsesvilkår

Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår med løn og pension efter overenskomst. Jobbet udføres fra Langagervej 1, 9220 Aalborg Ø. Der er 3 måneders prøvetid.

Søg stillingen

Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side. Ansøgningsfristen er 30. november 2022, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler.


I Det Nordjyske Mediehus ønsker vi at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vi er Nordjylland og Nordjylland er os

Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Sammen er vi fællesskabere af Danmarks stærkeste region, og vi har en klar forventning om, at de medarbejdere, vi ansætter, også brænder for at være nordjyske fællesskabere.


Det Nordjyske Mediehus rummer brands som NORDJYSKE, Vigeur, radiokanalerne ANR og Radio Nordjyske, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og aalborg:nu samt godt 20 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Med afsæt i vores værdier - åbne, modige, ordentlige og passionerede - bygger vi vores virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien.

Det Nordjyske Mediehus har på nuværende tidspunkt hovedsæde på Langagervej i Aalborg. I 2023 rykker vi ind i et nyt domicil i moderne, tidssvarende lokaler på Aalborgs havnefront med det formål at komme tættere på nordjyderne.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Gem
Virksomhed
Det Nordjyske Mediehus
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Telefon
9935 3535
Kontaktperson
Julia O. Christensen
Telefon
2030 0619
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-11-2022
Udløber
30-11-2022
Kviknummer
LJA-84216883
Jobtype
Deltid
Studiejob
Fag
Kontor og administration, Media, Øvrige stillinger