SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.774
2.774
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Nordiske Medier

Nordiske Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 23-06-2022

SEO-Specialist med stærke kommunikative evner

Vi har travlt i vores SEO-afdeling og har brug for DIG som kommende SEO-Specialist

Analyse Kommunikation Kundekontakt

Nordiske Mediers SEO-afdeling er en stærk afdeling bestående af vores salgschef, en SEO-specialist samt dygtige studentermedhjælpere. Som SEO-specialist bliver du ansvarlig for at udarbejde, eksekvere, overvåge og optimere SEO-strategier for din egen kundeportefølje alt sammen i tæt og konstruktivt samarbejde med dine kollegaer i afdelingen. Med afsæt i virksomhedens målsætninger får du således ansvaret for at nå målene på din kundeportefølje samt sikre udvikling af denne. Udover samarbejdet internt i afdelingen, vil du også være i tæt dialog med dine kunder blandt andet gennem månedlige opfølgningssamtaler.

Om dig

For os er det ikke vigtigt, at du har flere års erfaring. Vigtigst af alt er, at du brænder for SEO og har forståelse for, hvad der skaber værdi for dine kunder.

Vi forventer bl. a., at du:

  • har kendskab til diverse SEO-værktøjer
  • føler dig hjemmevant med Google Analytics, Google Tag Manager og Google Search Console
  • hurtigt skaber gode relationer og har gode kommunikationsegenskaber - både mundtligt og skriftligt.


Nordiske Medier tilbyder

Når du træder ind ad døren hos Nordiske Medier, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs.

Du vil møde mange alsidige faggrupper repræsenteret under samme tag. Vi arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen. Vi løfter i flok og underbygger hinandens fagligheder og bidrager sammen til et socialt og humørfyldt arbejdsmiljø.

Hos os er der plads til, at du kan udvikle dig. Vores mission er at informere, inspirere og hjælpe vores kunder til en bedre forretning, at skabe kontakt mellem professionelle aktører og agere som Nordens største og stærkeste fagmedievirksomhed i alt, hvad vi gør. Dette går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud, blandt meget andet kan du deltage i vores sociale- og sundhedsfremmende aktiviteter.

I det daglige efterlever vi vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige", ligesom vi støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Ansættelsesvilkår

Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår med løn efter kvalifikationer. Stillingen er på fuld tid med arbejdssted i Aalborg.

Der er tre måneders gensidig prøvetid.

Alt det praktiske

Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side. Vi holder løbende ansættelsessamtaler, og ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Samim Alizai på mail saa@nordiskemedier.dk eller mobil 2828 1828.

Vi glæder os til at modtage dit CV og din ansøgning.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Om Nordiske Medier

Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

Nordiske Medier er en del af Det Nordjyske Mediehus-koncernen og har 250 medarbejdere med base i Aalborg, København, Odense og Stockholm. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. Vi udsender online-nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere, og har 450.000 læsere på vores printmedier.

Se evt. mere om Nordiske Medier på www.nordiskemedier.dk.


Skulle du opleve tekniske udfordringer med at uploade din ansøgning via Send ansøgning -formularen, kontakt os da venligst på personale@dnmh.dk

Kontakt
Kontaktperson
Samim Alizai
Tlf:
28281828
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-06-2022
Udløber:
23-07-2022
Kviknummer:
LJA-83752748
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT,
Marketing,
Media,
Salg & Kommunikation
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
19-08-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.