Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Intelligent Advice

|
Nordjylland
|
Indrykket 03-12-2018

Senior Software Konsulent

Er du konsulent af natur og kan se muligheder for mersalg ved kunderne?

Har du generel god IT og softwareforståelse, erfaring med logistik/automatik, trives med kundekontakt og præsentation af tekniske løsninger? Kan du se dig selv som værende "kittet" ”mellem salgs- og udviklingsressourcer?

Til at understøtte den eksisterende forretning med IT/SW kompetencer, horisontalt i alle projektets faser, har SSI Schäfer oprettet en ny intern SW konsulent afdeling. Udover at understøtte i projektets faser, er missionen at udfordre kundernes reelle behov så den optimale løsning sikres. Kort sagt, skal afdelingen være ”kittet” mellem kunden og de salgs- og udviklingsressourcer projektet tilføres.

SSI Schäfer arbejder med alle faser i projektgennemførsel og softwareudvikling af fuldautomatiske og manuelle lager- og logistiksystemer i hele verden. De designer, udvikler og producerer løsninger til bl.a. lagre, industri og værksteder. Det omfatter bl.a. manuelle og automatiserede løsninger til lagring, pluk og sortering, løsninger inden for conveyor-systemer, samt teknologier til affaldshåndtering og genbrug.

Jobbet:

Som Senior Software Konsulent, bliver du især medansvarlig for en korrekt overdragelse af projektet fra salg til realisation. Du følger herefter projektets videre forløb og kan inddrages efter behov.

I stillingen skal du derudover bl.a. arbejde med

 • I tæt samarbejde med den ansvarlige sælger, at bistå med IT/SW konsulent rådgivning der sikrer kunden det rette valg, samt gerne udmønter sig i mersalg på sigt

 • Analysere og forstå kundens behov samt udarbejde en funktionsbeskrivelse, der skal danne grundlag for kravspecifikationen.

 • Sikre, at så meget som muligt af SSI Schäfers standardløsning anvendes- og på samme tid at løsningen tilpasses kundens behov

 • At kunne præsentere løsningerne i salgsøjemed samt, hvis det ønskes, at kunne indgå i eventuelle forhandlinger

 • Overdragelse af funktionsbeskrivelse til realisering (softwareteamet) og sikre kundens ønsker bliver implementeret. På samme tid skal du sikre, at realisering (softwareteamet) har tilstrækkelig information og forståelse af projektet.

 • Løbende dialog med kunden

 • Der vil være rejseaktivitet på ca. 60 – 80 dage, typisk 1-2 dage af gangen.

Kvalifikationer:

Der kan være flere indgangsvinkler, men det forventes, du har en relevant teknisk baggrund. Gerne uddannelse som fx SW/IT udvikler, ingeniør eller tekniker. Derudover vil det være en fordel hvis du har,

 • Erfaring med projektledelse – gerne i nogle år fra en lignende stilling

 • Erfaring med- og interesse for IT og SW i logistik og/eller automationsløsninger

 • Erfaring med at omsætte IT/SW sprog til kommercielt forståeligt præsentationsmateriale samt fremlægge dette

 • Erfaring med at indgå i kontraktforhandlinger

 • Erfaring med kundekontakt – både på teknisk og kommercielt niveau

SSI Schäfer er en international koncern og du vil få en stor kontaktflade både internt og eksternt. Det kræver, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Har du gode egenskaber inden for de nordiske sprog, er det en fordel men ikke et krav.

Personlige egenskaber:

Det en forudsætning, at du kan arbejde selvstændigt (men er teamplayer), er seriøs og har en god situationsfornemmelse. Du er tillidsvækkende og god til at kommunikere både internt og eksternt. Det er vigtigt, at du fokuserer på kvalitet og arbejder struktureret. Du besidder en god portion humor og har et godt drive samt ambitioner/ønsker om at lære nyt og udvikle dig.

SSI Schäfer:
SSI Schäfer er en solid international koncern og en af verdens absolut førende leverandører af kvalitets-lagersystemer. SSI Schäfer er repræsenteret i 54 lande, har mere end 9.000 ansatte og er leverandør af en lang række lagerløsninger - fra design af automatiske lagersystemer til implementering af reoler, mobilreoler, kraner, transportører og software. SSI Schäfer er kendt for kvalitet i alle led - fra produkter til service.

SSI Schäfers værdier er: Ambitiøs, kompetent og uhøjtidelig.

Du tilbydes:
Du får en udfordrende stilling i en international koncern med store faglige og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdspladsen er velfungerende, omgangstonen uformel og arbejdsklimaet er sundt. Der tilbydes en attraktiv gage, der modsvarer job og kvalifikationer, samt pensionsordning og sundhedsforsikring. Du får en grundig oplæring, herunder bl.a. certificering i egne produkter.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
22365777
Adresse
9560 Hadsund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-12-2018
Kviknummer:
LJA-68501726
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT
Lignende job
CONNECTION VIKAR ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
26-06-2019
RESTAURANT HAVKATTEN APS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
04-07-2019
Job fra denne arbejdsgiver
Mariagerfjord, Nordjylland
Frist: 
08-08-2019
Mariagerfjord, Nordjylland
Frist: 
16-07-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.