SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.733
2.733
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SENSU A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 05-07-2021

Senior Manager til Customer Service & Support

SSI Schäfer er en international koncern, som er verdens førende leverandør af lager- og logistikløsninger. SSI Schäfer designer, udvikler og producerer løsninger til lagring, pluk og sortering, løsninger til den interne transport samt teknologier til affaldshåndtering. Virksomheden har mere end 70 afdelinger og 7 produktionssteder, og de beskæftiger mere end 10.500 medarbejdere på 6 kontinenter. Virksomheden fokuserer på en stabil, kontinuerlig og sikker vækst, og SSI Schäfer er kendt for kvalitet i alle led – lige fra produkter til service. SSI Schäfers danske hovedkontor er placeret i Hadsund og blev grundlagt i 2007. Sidenhen er det vokset til at være hovedkontor for hele det nord- og østeuropæiske marked, som består af 16 lande.

Til at bidrage til virksomhedens udvikling søges nu en Senior Manager.

Customer Service & Support

Brænder du for at skabe langvarige kunderelationer, og vil du være en del af en dynamisk og vækstorienteret virksomhed med store ambitioner? Som Senior Manager for Customer Service & Support hos SSI Schäfer får du en central nøglefunktion, hvor du får en spændende og udfordrende hverdag med alsidige opgaver samt en bred kontaktflade både internt og eksternt. Du får dermed en attraktiv stilling med stort potentiale og gode udviklingsmuligheder i et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet.

Du får en indflydelsesrig rolle, hvor du med reference til virksomhedens Customer Service & Support Director bliver ansvarlig for udvalgte kunder og sites i Danmark. Du får det overordnede ansvar for kunderne, hvor du opbygger gode og langvarige relationer. Du får et tæt samarbejde med virksomhedens Customer Service & Support Director, som du supporterer i det daglige arbejde, og du deltager desuden i interne udviklingsprojekter, hvor du agerer tovholder. Der er gode udviklingsmuligheder i stillingen, og du har på sigt mulighed for at få større ansvar og overtage flere kunder.

For at opnå succes i stillingen har du formentlig en teknisk uddannelse som eksempelvis maskinmester eller ingeniør, og du kan med fordel have en merkantil videreuddannelse. Du har ledererfaring og erfaring med lignende arbejdsopgaver, hvor du har arbejdet med salg og kunderelationer inden for det tekniske område. Det er desuden et krav, at du har en solid teknisk forståelse og gode IT-kompetencer, og det er en fordel, hvis du har erfaring med LEAN eller interesse for dette. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau.

Som person er du en åbensindet, udadvendt og robust leder, der går forrest og viser vejen med din coachende tilgang og glimt i øjet. Du er en god kommunikator, der evner at kommunikere direkte og konkret både internt og eksternt, og du formår at skabe gode og langvarige relationer. Du er selvkørende i dit arbejde, og du tager ansvar for dine arbejdsopgaver med din strukturerede tilgang og gode overblik. Du er ligeledes udviklingsorienteret og forandringsparat, og du trives i forandringsprocesser. Du har desuden en god forretningsforståelse samt solid politisk tæft og kulturforståelse.

Stillingen er forbundet med cirka 30 årlige rejsedage, primært indenfor Danmarks grænser.

Er du den nye Senior Manager til SSI Schäfer i Hadsund, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Steffen Berg Bendtsen på +45 27 84 21 84. For at læse mere om SSI Schäfer, se: https://www.ssi-schaefer.com/da-dk

Vi opfordrer dig til at søge stillingen snarest, da vi behandler ansøgninger løbende.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
27842184
Adresse
9560 Hadsund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-07-2021
Kviknummer:
LJA-82345545
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation
Job fra denne arbejdsgiver
Rebild, Nordjylland
Frist: 
06-10-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.