Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
inu:it a/s

inu:it a/s

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-05-2018

Senior IT-Konsulent

MED LYST TIL VARIERENDE OG SPÆNDENDE OPGAVER

Er du en selvstændig, erfaren IT-konsulent med en høj grad af disciplin og overblik, der kan lide at have afvekslende opgaver, og som brænder for at skabe optimale infrastrukturløsninger i et tæt samarbejde med vores kunder, så har vi måske jobbet til dig her!

STILLINGEN
inu:it er i vækst og søger derfor en erfaren senior IT-konsulent til vores kontor i Nørresundby med bred viden og erfaring inden for server/storage, firewalls og Microsoft produkter. Du vil kunne møde alle typer af opgaver indenfor områderne PCer, servere, firewalls samt database performance og hosting problematikker. Det er derfor vigtigt, at du er bredt funderet og har den relevante erfaring.

Vi tilbyder en stilling, hvor du fra dag 1 er med til at løse masser af spændende opgaver hos en lang række meget forskellige kunder. Du skal rådgive og vejlede vores kunder, og kommer til at arbejde med både projekter og supportopgaver i teams såvel som selvstændigt, så vi forventer et højt fagligt niveau, samt at du forstår vigtigheden af at yde god service til vores kunder.

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

Du har en relevant baggrund med min 5-8 års erfaring inden for IT i bredden, gerne som konsulent. Du kan dokumentere opnåede resultater, og det motiverer dig at gøre en forskel for kunderne. Arbejdsopgaverne vil primært ligge inden for områderne:

  • Microsoft Server
  • Remote Desktop Service
  • VMware
  • Firewalls (Cisco og Fortigate)

Men også opgaver inden for HyperV, Office365 og Microsoft Azure vil forekomme. Det er ikke et krav, at du er ekspert indenfor alle områder, men det forventes, at du har en bred erfaring og måske kan gå i dybden på et par punkter. En mindre del af jobbet vil være at udarbejde tilbud og estimere opgavernes omfang.

Der vil være masser af opgaver for primært vores grønlandske men også vores danske kunder, så der vil være rig mulighed for rejser til Grønland for den eventyrlystne ansøger. Du skal være indstillet på at skulle til Grønland 2-3 gange om året.

PERSONLIGE KOMPETENCER
Du er selvstændig, tålmodig, har en høj grad af disciplin, og du kan holde fokus og prioritere enkeltstående opgaver, også selvom andre opgaver kommer ind. Du kan dokumentere opnåede resultater, og det motiverer dig at gøre en forskel for kunderne. Du har forståelse for, hvordan IT-systemer arbejder sammen, og det falder naturligt for dig at løse nye problemer. Du er ikke bange for at spørge dine kollegaer, og du kender dine begrænsninger. Du taler og skriver dansk og engelsk flydende.

Som konsulent er det vigtigt, at du er servicemindet, udadvendt og god til at kommunikere med dine omgivelser såvel kolleger som kunder, da vi lever af at skabe værdi for vores kunder gennem samarbejde og individuel opgaveløsning.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Et job med stor frihed, masser af ansvar og store udviklingsmuligheder. Et dynamisk og fleksibelt miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. En flad struktur med højt til loftet og dejlige kolleger, der altid står klar med sparring og hjælp. Gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt en attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer inkl. pension, sundhedssikring og diverse benefits.

SPØRGSMÅL TIL JOBBET?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Martin Gjødvad på tlf. 96 34 55 70 eller mobil 21 63 27 21.

ANSØGNING
Vi vurderer de indkomne ansøgninger og kalder til samtaler løbende, så kan du se dig selv som vores nye kollega, så send din motiverede ansøgning inkl. CV hurtigst muligt til HR-ansvarlig Susanne Tørnkvist på: st@inuit.dk.

OM VIRKSOMHEDEN
inu:it a/s er en it virksomhed med fokus på it infrastruktur etableret i 1996 i Grønland, og i dag med mere end 60 medarbejdere fordelt på Aalborg, Thisted, Nuuk, Ilulissat, Sisimiut og Qaqortoq. I Grønland er inu:it a/s den største private it virksomhed, der fremstår som en solid og professionel it leverandør til både det grønlandske erhvervsliv samt de offentlige institutioner og virksomheder. I Danmark er inu:it beliggende i Nordjylland og fokuserer på kerneområdet - it infrastruktur til erhvervskunder i primært Nordjylland. Se mere på www.inuit.dk og www.inuit.gl

inu:it a/s Jernbanegade 11 7700 Thisted
info@inuit.dk www.inuit.dk Tlf. 96 34 55 00 CVR: 35 19 32 19

Kontakt
Kontaktperson
Martin Gjødvad
Tlf:
2163 2721
Adresse
Strømmen 6
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-05-2018
Udløber:
08-06-2018
Kviknummer:
LJA-60644473
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.