Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KMD A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 10-01-2019

Senior advisory SAP developer

Kan du sige ja til, at du er en skarp og erfaren ABAP udvikler? Og har du lyst til at arbejde med markedets mest effektive administrative system der hjælper virksomheder? Så læs videre her.

KMD Opus er allerede taget i brug hos vores offentlige kunder - og er utrolig efterspurgt. Derfor har vi nu brug for en ny kollega til at udbygge og videreudvikle produkterne.

KMD har igennem en årrække opbygget Danmarks største SAP hus, der huser SAP konsulenter med unik erfaring og indtager en førende position indenfor SAP og nye SAP-teknologier. Dette ønsker vi at udbygge og søger derfor flere kollegaer til at vedligeholde, udvikle og udbygge vores SAP-løsninger til kunderne.

 

Om jobbet

KMD Opus er en stor løsning der samler og understøtter alle administrative processer i en virksomhed. To tredjedele af Danmarks kommuner anvender denne løsning og ca. 100 private virksomheder benytter lønmodulet i OPUS. OPUS løsningen er utrolig efterspurgt og derfor har vi nu brug for nye kollegaer, så vi kan få yderligere kapacitet til at udbygge og videreudvikle produkterne.

Du kommer til at arbejde i SAP Divisionen i KMD’s Softwarecenter med nogle af Danmarks største SAP-projekter og – løsninger. Opgaverne vil specifikt være forankret indenfor områder vedr. HR, Løn og Personale administration.

Du vil indgå i et team af andre dygtige SAP ABAP-udviklere, forretningsudviklere, product ownere og testere, hvor I igennem tæt samarbejde løser de analyse, vedligeholdelses-, udviklings- og test opgaver, der tilhører forretningsområdet. Opgaverne bliver udført i regi af enten forvaltning eller projekt, så du vil opleve, at du indgår både i det stabile daglige vedligehold af vores løsninger og i større udviklingsopgaver – eller projekter. Vi står sammen og ved, at samarbejde er nøglen til at lykkes. Teknologisk er vi bredt funderet, og vi tager gerne nye teknologier i brug. Vi tænker i platforme og åben IT-arkitektur, så ud over dine kollegaer i KMD kommer du til at samarbejde med mange andre partnere.

Du vil opleve en varieret dagligdag med en blanding af selvstændige opgaver, team opgaver og kundeprojekter indenfor forretningsområdet og i tæt samarbejde med de øvrige løsningsområderne, som bl.a. omfatter økonomi, debitor, vagtplan og brugerstyring.

Dine opgaver kan bestå af flere typer opgaver indenfor de generelle udviklingsdiscipliner afhængig af dine ønsker og kompetencer samt de forretningsmæssige behov.

Dine ansvarsområder vil være:

  • Kravspecificering i dialog med vores kunder og forretningsudviklere
  • Udfærdigelse af tekniske specifikationer og dialog med offshore udviklere
  • Kvalitetssikre løsningen - herunder også leverancer fra underleverandør 
  • Kendskab til SAP-teknologier og mulighed for at omsætte denne viden til IT-løsninger baseret på forretningsmæssige krav.

 

Om dig 

Vi forestiller os, at du har en længere videregående uddannelse som ingeniør, datalog eller lignende.  Du har flere års erfaring som udvikler / SAP-konsulent.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med flere af følgende områder:

  • SAP-teknologier i bred forstand, gerne indenfor HR og LØN
  • Forståelse af forretningsprocesser og arbejdsgange i SAP
  • SAP ABAP OO-baggrund
  • IT-udviklingsprocesser generelt IT-design – herunder gerne Usability og UX-design

Du vil indgå i samarbejde med både danske, polske og indiske kollegaer. Det er derfor en forudsætning, at du mestrer engelsk i skrift og tale.

Som person er du hurtig til at lære og sætte dig ind i nye områder. Du er ambitiøs, initiativrig, engageret og dynamisk – og du skaber respekt omkring dig. Endvidere er din arbejdsstil kendetegnet ved, at du er kvalitetsbevidst og du forstår at nå resultater i et kompetent og motiverende samarbejde med andre specialister.

Du har tæft for at gennemskue og strukturere komplekse problemstillinger – og både lyst og evner til at arbejde i teams med andre fagligt og teknisk dygtige kollegaer. Hertil kommer at du er teknisk velfunderet, forretningsorienteret, selvstændig, beslutningsdygtig, har overblik og så har du en masse idéer, som bare venter på at blive ført ud i livet. Dine kollegaer spørger dig ofte til råds i forbindelse med komplicerede spørgsmål.

Vi tilbyder en afvekslende hverdag med arbejde i projekter af forskellige størrelser i et kreativt og innovativt arbejdsmiljø. Du får et udfordrende job i et forretningsområde, der i de kommende år vil gennemgå en rivende udvikling. Vores fokus er på forretningen og vi vægter initiativ og omstillingsparathed højt. 

 

Love it_Live it

At vi er danske betyder, at du er tæt på ledelsen, beslutningerne og at du kan sidde i storrumskontor. Vil du bruge din viden for alvor i en dansk virksomhed i vækst med stærke internationale relationer? Så vil vi gerne have dig med på holdet.

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte Senior Deliver Director Morten Olesen på telefon 2524 7856 eller Senior Delivery Manager, Vibeke Kristensen på telefon 2510 4141.

Vi holder løbende samtaler – så skynd dig at sende din ansøgning og CV. 

Copyright KMD 2018 (C)


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=7ca58b7a)

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
44601000
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-01-2019
Kviknummer:
LJA-69506779
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT
Lignende job
CONNECTION VIKAR ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
26-06-2019
RESTAURANT HAVKATTEN APS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
04-07-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.