SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.772
1.772
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Mekoprint

Mekoprint

|
Himmerland
|
Indrykket 04-06-2019

Selvstændig CNC operatør

Har du erfaring med pladebearbejdning og trives du med nye og spændende udfordringer?

Mekoprint Mechanics er førende inden for udvikling og produktion af kabinetter, frontpaneler og totalløsninger i plade og profil bearbejdning, fræsning, CNC stansning/-laserskæring, lasersvejsning, kemisk overfladebehandling samt pulverlakering. Vi er en 100 % ordreproducerende virksomhed, som skaber kundespecifikke løsninger i tæt samarbejde med kunderne.

Om jobbet:

Med reference til Team Leader, vil du i tæt samarbejde med engagerede kollegaer i afdelingen CNC stans og laserskæring, få selvstændigt ansvar for opgaver som primært består af opstilling, produktion og programmering af:

  • Salvagnini CNC SL4 Stans/lasere
  • Salvagnini P4 panelbukker

Udover disse maskiner vil der være betjening af laserskære, Salvagnini L3 og L5og AMADA stansere.

Der må i perioder påregnes skiftehold.

Kvalifikationer:

Du skal søge denne stilling hvis du har:

  • Erfaring med eller lyst til betjening/kørsel af Salvagnini maskiner
  • Kendskab til Salvagnini styringer
  • Gode kommunikationsevner, både på dansk og engelsk
  • Evt. en uddannelse som maskinarbejder/industritekniker

Som person er du samarbejdsorienteret og imødekommende og har lyst til at indgå i et team, hvor du har stor indflydelse på hverdagen. Du er kvalitetsbevidst i både ord og handlinger, løsningsorienteret og evner at skabe tillid. Du lykkes bedst hos os, hvis du er selvstændig og generelt kan lide at arbejde effektivt og målrettet. Hvis du samtidig kan bringe godt humør med på arbejdet, vil det passe rigtig godt til os.

Vi tilbyder:

En attraktiv stilling i en dynamisk produktionsvirksomhed, som er i konstant udvikling, hvor du får mulighed for at præge din arbejdsdag og udvikle dine kompetencer. Du får et job i en virksomhed, hvor vi har fokus på det hele menneske og respekt for, at der er andet i livet end arbejde.

Dit arbejdssted vil være Mekoprint Mechanics i Aalborg.

Ansøgning:
Kan du genkende dig selv og vil du være en del af holdet hos Mekoprint Mechanics, så send din ansøgning og CV inden d. 16 juni 2019 ansøgninger behandles løbende og vi ansætter så snart vi møder den helt rigtige kandidat.

Du kan for yderligere uddybning af stillingen kontakte Team Leader Michael Meling Knudsen på 9936 5672.

Enhver henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

MEKOPRINT A/S
Mekoprint A/S er en familieejet virksomhed, der siden begyndelsen i 1954 har udviklet sig fra en grafisk virksomhed og metalskiltefabrik til i dag at være en højteknologisk, dynamisk og fleksibel virksomhed med et meget bredt produktprogram og med et stort potentiale for yderligere vækst. I alle årene har et innovativt samarbejde med kunderne været i fokus, og sådan vil det fortsat være. Ambitionerne er høje, og der er en tro på, at medarbejderne gennem nysgerrighed og målrettethed skal være med til at præge udviklingen og skabe fremtiden.

Mekoprint er en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel og udvikling har høj prioritet. Mekoprint er også i år kåret til at være blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser af analysevirksomheden Great Place to Work. I år fik vi en flot 14. plads blandt mellemstore virksomheder i Danmark.

Kontakt
Kontaktperson
Michael Meling Knudsen
Tlf:
9936 5672
Adresse
Hermesvej 2
9530 Støvring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-06-2019
Udløber:
16-06-2019
Kviknummer:
LJA-73842615
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Lignende job
Thisted Kommune
Thisted, Nordjylland
Frist:
24-08-2020
Thisted Kommune
Thisted, Nordjylland
Frist:
17-08-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.