Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Aalborg Universitet

Aalborg Universitet

|
Nordjylland
|
Indrykket 03-05-2019

Sekretariateschef

SEKRETARIATSCHEF MED STRATEGISK TÆFT OG GODE SAMARBEJDSEVNER, AALBORG UNIVERSITET

Vil du være med til at udvikle Institut for Kemi og Biovidenskab på Aalborg Universitet og skabe en administrativ enhed i verdensklasse, som understøtter vores førende forskere inden for kemi, biologi, miljø og bioteknologi? Ved Institut for Kemi og Biovidenskab på Aalborg Universitet er en nyoprettet fuldtidsstilling som sekretariatschef ledig til besættelse pr. 1. august 2019 eller snarest derefter.

STILLINGSBESKRIVELSE
Som sekretariatschef bliver du en del af instituttets ledelsesgruppe og kommer til at indgå i et tæt samarbejde med institutlederen og den øvrige ledelse. Instituttet består af fem sektioner, hvoraf tre er i Aalborg, én i Esbjerg og én i København.

Instituttet har et højt ambitionsniveau, og der arbejdes løbende med videreudvikling af instituttets strategi og en række udviklingsprojekter. Du vil komme til at bidrage til at definere strategien, lede strategiprocessen og eksekvere udviklingsprojekterne. Du bliver ansvarlig for at sikre systematisk opfølgning og kommunikation til institutlederen og instituttets ledelsesgruppe, samt medvirke til et godt overblik over igangværende projekter, fremdrift og resultat for hele instituttet.

Du kommer til at sikre og stå i spidsen for et effektivt og sammenhængende sekretariat, hvor arbejdsglæde, samarbejde og trivsel går hånd i hånd med effektive løsninger og professionel servicering af instituttets interessenter. Rollen indebærer, at du både kan agere på strategisk niveau og samtidig også kan handle operationelt på administrative opgaver, når det kræves.

Sekretariatets formål er at yde en professionel og brugerorienteret service, som understøtter studierne, det videnskabelige personale, instituttets ledelse og universitetets fællesservice. Du vil som sekretariatschef få ledelsesansvaret for ca. 17 medarbejdere fordelt i teams indenfor studier og uddannelse, HR og kommunikation samt økonomi og forskningsstøtte. Hovedarbejdsstedet er Aalborg Campus, og det forventes, at du lejlighedsvis er til stede i Esbjerg og København.

Universitetet har netop gennemført en stor administrativ omorganisering, og du vil komme til at indgå i diverse udviklings- og erfaringsgrupper omkring det administrative arbejde på universitet generelt. Sammen med institutledelsen, samarbejdspartnere i AAU Fællesservice og det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, vil du være med til at forme den nye administrative organisation med fokus på at sikre, at service til forskning, undervisning og innovation bliver af højest mulig kvalitet.

Arbejdsopgaver:

 • Ledelsessparring med institutlederen og instituttets ledelsesgruppe
 • Lede og tage aktiv del i det daglige arbejde i instituttets administration
 • Personaleledelse for den administrative stab, herunder afholdelse af MUS og opfølgning herpå
 • Stå i spidsen for udviklingen af den administrative understøttelse af instituttets kerneopgaver: forskning, forskningsformidling og forskningsbaseret undervisning og myndighedsbetjening
 • Sikre god kommunikation i organisationen
 • Indgå i udviklings- og erfaringsgrupper på universitetsniveau
 • Repræsentere instituttets interesser i en politisk organisation

Hvem er du?
Vi forventer, at du har en relevant kandidatuddannelse, samt dokumenteret flerårig ledererfaring med personaleledelse, forandringsledelse, og opbygning af teams. Endvidere skal du kunne begå dig i et internationalt miljø og kunne arbejde tæt sammen med en ledelsesgruppe. Du kommunikerer tydeligt og kan invitere til samarbejde og dialog med mange forskellige aktører internt og eksternt. Vi forventer, at du bidrager til et attraktivt arbejdsmiljø og evner at udvikle de rette medarbejdere og fastholde engagement og trivsel i dine teams gennem dygtig og inddragende personaleledelse. Dette indbefatter også at delegere ansvar til de teams, der er modne hertil. En grundlæggende forståelse og respekt for rammevilkår og kultur på en akademisk arbejdsplads er en forudsætning for succes i stillingen.

Som person er du god til at læse andre mennesker og møde dem med ordentlighed og personlig autoritet. Du trives i en hverdag med variation i opgaver og bred kontakt til mange kolleger, hvor du spiller en vigtig rolle i fortsat at sikre og udvikle et sammenhængende institut med tæt samarbejde mellem administrationen og de faglige miljøer. Ved ansættelsen vil der blive lagt vægt på, at du både kan arbejde selvstændigt og indgå i et samarbejde med sekretariatet, institutledelse og medarbejdere. Du har en høj integritet, arbejder struktureret, er analytisk tænkende og kan prioritere egen og medarbejderes indsats på de rette opgaver.

Hvem er vi?
Institut for Kemi og Biovidenskab består af ca. 175 medarbejdere og udfører forskning og uddanner på højeste niveau bredt indenfor fagfelterne kemi, miljøvidenskab, biologi og bioteknologi. Foruden placeringen i Aalborg med tre sektioner, har instituttet en sektion i Esbjerg og én i København. Instituttet har en stor ekstern forskningsportefølje og en høj og excellent forskningsproduktion.

Du vil blive en del af en ambitiøs arbejdsplads med en uhøjtidelig omgangstone. Kulturen er uformel, fleksibel og samarbejdende. Aalborg Universitet er Danmarks bedste universitet til samarbejder med erhvervslivet, og på Kemi og Biovidenskab har vi fokus på øget interaktion med det omkringliggende samfund og eksterne samarbejdspartnere, herunder andre offentlige institutioner, styrelser og ministerier.

Vi tilbyder

 • Muligheden for stor indflydelse på arbejdsopgaverne i en nyoprettet stilling
 • Et attraktivt, udviklende og alsidigt job med stor selvstændighed og afveksling og med en bred intern kontaktflade både på institut- og på universitetsniveau
 • Frihed under ansvar, et godt arbejdsmiljø, samt udfordrende opgaver, hvor du kan gøre en forskel
 • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
 • Engagerede kollegaer, som lægger vægt på faglighed og samarbejde
 • En spændende arbejdsplads på en af verdens førende vidensinstitutioner, Danmarks bedste universitet til samarbejder med erhvervslivet

Første samtale forventes afholdt d. 6. eller 7. juni og anden samtale d. 13. eller 14. juni. Der vil i forbindelse med rekrutteringsprocessen blive anvendt personprofilanalyse.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i staten med indplacering som chefkonsulent. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. KLIK HER og udfyld ansøgningsformularen.
AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.


ANSØGNINGSFRIST

24. maj 2019

Kontakt
Kontaktperson
Web:
Adresse
Sohngårdsholmsvej 49
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-05-2019
Udløber:
24-05-2019
Kviknummer:
LJA-73042609
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og udvikling,
Kontor og administration,
Ledelse,
Offentlig
Lignende job
Telenor
Thisted, Nordjylland
Frist:
19-09-2019
& friends
Frist:
19-09-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.