Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgskonsulent til rekrutteringsvirksomhed i vækst

Asgaard Recruitment

Rebild, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Asgaard Recruitment
Tigervej 11
7700 Thisted
Tlf
+45 30 94 84 81
Kontakt
Martin Fisker
9530 Støvring
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-11-2023
Udløber
11-01-2024
Kviknummer
LJA-85113052
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg & Kommunikation, Detail- og engroshandel, Marketing

Kommerciel profil til en jordnær virksomhed med store ambitioner og udviklingsmuligheder

Gazelle-statuetten på kommoden er et bevis på, at vi hos Asgaard Recruitment vækster hurtigt. Denne vækst har vi til sigt at fortsætte, og derfor har vi brug for dig og dine salgskompetencer. Elsker du at sælge og hjælpe kunderne med at træffe beslutninger hurtigere? Vil du hjælpe os med at udbrede kendskabet til vores ydelser indenfor bl.a. rekruttering, outplacement og teamudvikling? Har du lyst til at udvikle og udfordre dig selv, så er dette en ideel stilling for dig.

Asgaard Recruitment er en nordjysk rekrutteringsvirksomhed, der hjælper virksomheder i hele landet med at finde de rette specialister, funktionschefer og direktionsmedlemmer. Vores kunder spænder fra danske SMV’er og vækstvirksomheder til store, internationale koncerner. Gennem årene har vi fulgt vores strategi og vundet vores plads, og ikke mindst berettigelse, på markedet – en position, som vi ønsker at fastholde og udbygge.

En spændende stilling med salg og kundeudvikling i fokus

Med din målrettede og initiativrige tilgang til salg, skal du være med til at skabe væksten i samarbejde med dine dygtige kollegaer samt vores Head of Sales. Teamet består af 11 kollegaer, der er delt op i mindre teams. Du bliver en del af salgsteamet, som har ansvaret for hele vores kundeportefølje.

Vi løber et marathon og ikke en sprint. Dette ses i vores fokus på grundighed og ordentlighed og det faktum, at det er det langsigtede samarbejde med vores kunder og kandidater, som er vores vigtigste fokusområde. Vi vil ikke være de største, men vi vil være de bedste, og vi tager åbent imod de forandringer, branchen ser ind i. Vi søger derfor dig, der har en passion for salg, er resultatorienteret og kan sætte sig ind i kundens behov. Du forstår samtidig, hvor vores løsninger kan gøre en forskel i kundernes hverdag og formår at omdanne denne viden til en givende og meningsfuld salgsdialog.

Dine primære opgaver hos Asgaard Recruitment er at vækste vores eksisterende kunder samtidig med, at du sikrer, at din portefølje af kunder vokser. Det kræver, at du forstår den enkeltes behov, hvilket opnås ved god og nærværende kommunikation. Du formår at præsentere de løsninger, vi tilbyder på en professionel og ordentlig måde, så du fremstår respektfuld og engageret på samme tid.

Du vil bruge din primære arbejdstid ude hos både nye og eksisterende partnere, og du må derfor medregne en del kørsel i løbet af din arbejdsuge. Vi stiller naturligvis de nødvendige redskaber til rådighed såsom computer og mobiltelefon. Denne stilling udgår fra vores kontor i Støvring.

Vi giver dig et stærkt bagland og plads til at dyrke dine talenter

  • Vi leder efter dig, der på kundemøderne tør stille kritiske spørgsmål og søger at afklare, hvad kunden mener og har brug for.
  • Dig som elsker at møde nye mennesker og har det allersjovest, når du jagter forretningsmuligheder.
  • Du har mindst 3-4 års erfaring med opsøgende løsningsorientet salg BtB., og du er vild med at være sælger.
  • Din erfaring og personlighed vægter højere end uddannelser, og derfor er det vigtigste, at du motiveres af at være opsøgende, og at du har gennemslagskraften til at sparke døre ind. Kendskab til rekrutteringsprocesser er en fordel, men ikke et krav.
  • Du sætter en ære i at have orden i penalhuset. Du er derfor god til skabe og holde struktur, og dine kundeinformationer er opdaterede i CRM.

Hos os får du et stærkt bagland i form af et skarpt og dedikeret team, der står klar til at understøtte dig der, hvor du har brug for det. Du får med andre ord lov til at gøre det, du gør bedst.

En fleksibel arbejdsplads med ansvar, indflydelse og plads til livet

Hos Asgaard Recruitment bliver du en del af en arbejdsplads, hvor ord som indflydelse, fleksibilitet og frihed under ansvar ikke bare er tomme floskler. Vi er kendt for at tilbyde vores medarbejdere ejerskab, frihed, engagerede kollegaer og en ledelse, der går forrest. Vi kan tage hurtige beslutninger, og her er plads til at lære af sine fejl.

Vi ser vores medarbejdere som en aktiv del af virksomhedens udvikling, og det kan mærkes. Hos Asgaard Recruitment udvikler virksomheden sig i takt med medarbejderne og vice versa. Har du forslag til initiativer, som fagligt og personligt giver mening for dig og os som eksempelvis kurser, certificeringer, salgstræning eller coaching, så er vi bestemt lydhør. Det kunne også være igennem deltagelse i diverse netværksgrupper, hvor du samtidig kunne få arbejdet med og udviklet dit netværk.

Derudover vil du som en del af Asgaard Recruitment få:

  • Indflydelse på egen arbejdsdag og fleksible rammer at arbejde under. Hos os betyder det, at vi giver plads til alle facetter af dit liv, uanset om der er tale om tandlægebesøg eller forældredag i børnehaven.
  • En høj grad af ansvar og selvstændighed uden at gå på kompromis med sparring og samarbejdet på tværs.
  • En arbejdsplads med et stærkt fællesskab og en uformel tone, hvor det sociale vægtes højt, og hvor der altid er plads til humor og en kæk bemærkning. Vi kan lide at tilbringe tid sammen og afholder derfor jævnligt sociale arrangementer, der kan indebære alt fra en fredagsøl eller spilaften på kontoret til en tur i klatreparken. Måske du har idéen til vores næste arrangement?

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Asgaard Recruitment
Tigervej 11
7700 Thisted
Telefon
+45 30 94 84 81
Kontaktperson
Martin Fisker
Adresse
9530 Støvring
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-11-2023
Udløber
11-01-2024
Kviknummer
LJA-85113052
Jobtype
Fuldtid
Fag
Salg & Kommunikation, Detail- og engroshandel, Marketing