Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgschef til Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

Frederikshavn, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Tlf
9935 3535
Kontakt
Jeppe Kristensen
Tlf
2249 1433
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-08-2022
Udløber
23-10-2022
Kviknummer
LJA-83969413
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Marketing, Media, Salg & Kommunikation, Service

Brænder du for salg og ledelse, og kan du arbejde operationelt, taktisk og strategisk? Har du mod på drive et kompetent salgsteam gennem en vigtig forandringsproces?

Om stillingen
Det Nordjyske Mediehus er en organisation i bevægelse. Det gælder også salgsafdelingen i Vendsyssel, hvor nye digitale platforme og ydelser spiller en vigtig rolle i den fremtidige strategi. Til at understøtte strategien i salgsafdelingen søger vi en salgschef, som kan være med til at løfte det digitale såvel som markedsføringsmæssige afsæt for erhvervsvirksomhederne i området.

Dit fokus bliver at drive udviklingen og sikre koblingen mellem Det Nordjyske Mediehus digitale og traditionelle medier samt at drive forandringen i dit eget team. Som salgschef får du derudover mulighed for at opbygge et helt unikt netværk i det nordjyske erhvervsliv og skabe tætte relationer, der flytter forretningen både for kunderne og for Det Nordjyske Mediehus.

Du spiller en essentiel rolle i en stor kommerciel afdeling, og vil stå i spidsen for et erfarent, selvkørende og kompetent salgsteam bestående af 11 medarbejdere fordelt på lokationer i Hjørring og Frederikshavn. Din fornemmeste opgave bliver at støtte og vejlede dit team i tråd med den overordnede strategi samtidig med, at du er med til at formidle Det Nordjyske Mediehus brede pallette af digitale løsninger blandt jeres kunder.

Du bliver en del af ledergruppen, og vil dermed også være med til at sætte den fremtidige retning for salgsafdelingen.

Dine overordnede opgaver bliver:

  • Aktiv og synlig ledelse af salgsteamet herunder uddannelse, udvikling og coaching af teamets sælgere.
  • Bidrage til forandringsprocessen i salgsafdelingen samt sikre, at udviklingen i afdelingen følger den samlede strategi for virksomheden.
  • Definere og følge op på relevante KPIer for hver enkelt sælger og for teamet.
  • Strategisk rådgivning af kunder og medarbejdere.
  • Bidrage til udviklingen af Det Nordjyske Mediehus digitale produktudbud og forretningskoncept målrettet erhvervskunder.
  • Identificere og udvikle nye digitale forretningspotentialer for Det Nordjyske Mediehus via netværk og nye samarbejdsformer.

Det kan du forvente
Det Nordjyske Mediehus brede produktudbud giver dig et stærkt afsæt for dit og teamets salgsarbejde. Gennem sine medier er Det Nordjyske Mediehus i dag i kontakt med 4 ud af 5 nordjyder hver eneste uge, og der udvikles kontinuerligt på produktudbuddet for at sikre en fortsat stærk position på markedet.

Som salgschef kan du forvente en stilling præget af tillid, frihed og ansvar. Du vil i det daglige opleve stor beslutningskraft samt stor opbakning fra salgsdirektøren og den øvrige organisation i forbindelse med den digitale forandringsproces.

Om dig
Vi forestiller os, at du har erfaring med ledelse af en salgsafdeling og mod på at arbejde med forandringsledelse.

Du har erfaring med salg på et strategisk niveau og er sulten efter at gøre en forskel for kunderne. Du er kompetent indenfor digital markedsføring eller i besiddelse af digital flair, der giver dig forståelse for, hvordan man skruer kampagner sammen på forskellige medieplatforme.

Du brænder igennem både over telefonen og til møder, og du tør udfordre både kunderne og dit team. Du har personlig gennemslagskraft og formår at kommunikere og formidle professionelt til kunder og samarbejdspartnere og er ikke bange for at tage kontakt til kunder eller virksomheder, du ikke kender.

Det Nordjyske Mediehus vægter berøringsfladen med det nordjyske erhvervsliv højt. Derfor skal du trives med at opbygge og vedligeholde et stort netværk. Du er en naturlig netværker, og med dit vindende væsen skaber du gode og lange kunderelationer med afsæt i dit kendskab til salg og marketing.

Idet dit team er fordelt på flere lokationer, forventes du at dele din tid mellem Hjørring og Frederikshavn.

Det Nordjyske Mediehus tilbyder
Du bliver en del af Erhvervssalg Nord en afdeling, som består af dygtige account managers og key account managers, som alle har stort kendskab til og berøringsflade med det nordjyske erhvervsliv via værdiskabende salg af markedsføring.

Du bliver en del af en afdeling med et stærkt kollegialt fællesskab, hvor der lægges vægt på videndeling og et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og Det Nordjyske Mediehus værdier Åbne, Modige, Passionerede og Ordentlige.

Du tilbydes en stilling i en innovativ og førende mediekoncern med dygtige og professionelle kolleger, som brænder for det, de laver. Du kommer til at arbejde i et agilt og innovativt miljø med højt til loftet og med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Det Nordjyske Mediehus er sit sociale ansvar bevidst og har fokus på, at arbejdsmiljøet er optimalt. Virksomheden undersøger løbende medarbejdertilfredsheden, da ambitionen er at blive Danmarks bedste arbejdsplads.

Velkommen til Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker. Vi er Nordjylland og Nordjylland er os. Vi oplyser, engagerer og inspirerer nordjyderne på relevante platforme. Vi sørger for perspektiv og er tæt på nordjydernes liv og er en del af det samfund, de færdes i, og det, de beskæftiger sig med. Det Nordjyske Mediehus er med opstart den 2. januar 1767 den næstældste medievirksomhed i Danmark og beskæftiger på cirka 600 medarbejdere fordelt over en lang række forskellige faggrupper.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Det Nordjyske Mediehus, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor bliver der lagt stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner og derfor støtter og udfordrer vi hinanden hos Det Nordjyske Mediehus. Vi skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Læs mere om os på: www.detnordjyskemediehus.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Telefon
9935 3535
Kontaktperson
Jeppe Kristensen
Telefon
2249 1433
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-08-2022
Udløber
23-10-2022
Kviknummer
LJA-83969413
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Marketing, Media, Salg & Kommunikation, Service