Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgschef til DAI i Thisted

MATCHMIND A/S

Thisted, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
MATCHMIND A/S
Gasværksvej 30
9700 Brønderslev
Tlf
70702333
Kontakt
Anders Christensen
7700 Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-11-2023
Udløber
25-01-2024
Kviknummer
LJA-85138066
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg & Kommunikation, Marketing, Ledelse

Vi søger en stærk salgsprofil, med solid kommerciel forståelse og indgående kendskab til metalbranchen, til en af Danmarks førende anodiseringsvirksomheder - DAI i Thisted.

Du brænder for at skabe relationer og at stå for den samlede salgsproces fra den 1. kundekontakt, tilbudsberegning - og til endelig ordre, opfølgning og mersalg. Du er kreativt tænkende med kort vej fra idé til handling.

Du vil stå for opsøgende salg og strategien dertil samt få ledelsen af to interne sælgere, der i dag varetager tilbudsgivning og planlægning af indkomne ordrer og forespørgsler. Det bliver din opgave at opbygge og udbygge kunderelationer med en kompetent og kvalitativ rådgivning, hvor kunderne får de helt rigtige løsninger. Herunder vil du også skulle behandle, afklare og beregne konkrete forespørgsler fra kunderne.

Du veksler mellem ledelse, styrkelse af kunderelationerne, tilbudsberegning og optimering af samarbejdet med kunderne. Du arbejder struktureret og med en høj grad af inddragelse af sælgerne, og du har fokus på at skabe et effektivt og målrettet salgsteam. Kort sagt; et job, hvor der er stor mulighed for personlig succes.

Arbejdet udføres både på kontoret i Thisted og hos kunderne.

Din profil

Du har en baggrund med løsningssalg til metalindustrien - og optimalt set stor indsigt i aluminiumsindustrien, hvor du har opnået gode målbare resultater. Du er udpræget salgs- og kundeorienteret, men samtidig løsningsorienteret med en praktisk forståelse for produktionen.

Du kan desuden nikke genkendende til flg.:

  • Struktureret med en nærværende og nysgerrig tilgang til salg
  • Fuld fortrolig med moderne IT-hjælpemidler
  • Synlig leder, der skaber trivsel og naturligt styrker medarbejdernes kompetencer
  • Nysgerrig på kundernes forretning og deres behov
  • Energisk, vedholdende og relationsskabende
  • Ansvarsfuld og selvstændigt kørende
  • Omstillingsparat - i forhold til udviklingen i markedet
Du tilbydes

En nøglestilling, hvor du bliver en del af ledelsen i en spændende vækstvirksomhed med et helt naturligt fokus på udvikling. Du vil opleve, at der samarbejdes bredt i organisationen, og at du får sparring fra et kompetent bagland. DAI besidder en rigtig høj faglighed, så du vil mærke, at selv komplicerede problemstillinger løses med sparring og kreativitet i dagligdagen.

Du tilbydes naturligvis en attraktiv løn, der modsvarer dine kompetencer samt pension og sundhedsordning.

Lyder det interessant?

Så søg stillingen via linket. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Anders Heslop fra MatchMind på 30 21 45 11 eller på ahc@matchmind.dk.

Samtaler afholdes løbende.

Klima og miljø går hånd i hånd ved DAI

DAI arbejder på at finde muligheder for at genanvende restprodukter som ressourcer i andre virksomheder. For eksempel afsættes brugt syre til neutralisering af spildevand i en større lokal fødevarevirksomhed.

DAI arbejder langsigtet med at finde en teknologi til reduktion af tungmetaller i spildevandet. Her har de et givtigt samarbejde med Aalborg Universitet.

Produktionen er meget energikrævende i form af procesenergi. Derfor arbejdes der på at nedbringe energiforbruget og gå over til at bruge alternativ energi. Solceller er bestilt :-)

Produktionsanlægget hos DAI er topmoderne, hvilket sikrer en ensartet proces. Alle led i processen er fuldt dokumenteret og lever op til et bredt udvalg af kvalitetssystemer.

Der vedligeholdes løbende på certificeringer og kvalitetsstempler, og de er desuden godkendt af Achilles, da der leveres til offshore industrien. Branchen stiller store krav til kvalitet og korrosionsbestandighed, men lægger derudover også afgørende vægt på, at DAI, som leverandør, har styr på miljø og arbejdsmiljø.

Se mere på: www.anodisering.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
MATCHMIND A/S
Gasværksvej 30
9700 Brønderslev
Telefon
70702333
Kontaktperson
Anders Christensen
Adresse
7700 Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-11-2023
Udløber
25-01-2024
Kviknummer
LJA-85138066
Jobtype
Fuldtid
Fag
Salg & Kommunikation, Marketing, Ledelse