SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.600
1.600
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Hanstholm Havn

Hanstholm Havn

|
Nordjylland
|
Indrykket 15-10-2020

Salgschef

SALGSCHEF

En havn i rivende udvikling
Hanstholm Havn har en vision om at blive Nordeuropas førende konsumfiskerihavn og Danmarks grønneste fiskerihavn. Hanstholm Havn har netop gennemført en succesfuld havneudvidelse og står foran en spændende vækstrejse, hvor visionen skal føres ud i livet. Fundamentet er på plads, og havnen vokser på de fleste områder. Der er optimisme og tro på fremtiden, hvor visionen skal realiseres. Du vil få en nøglerolle i at sikre denne udvikling i og omkring havnen.

Erhvervsudvikling i særklasse
Udvidelsen af Hanstholm Havn har betydet, at havnen er vokset med 130.000 kvadratmeter. Der skal tiltrækkes nye virksomheder til havnen virksomheder, der i bred forstand understøtter ambitionen om, at Hanstholm Havn skal være Nordeuropas største og grønneste konsumfiskerihavn. Der skal arbejdes både strategisk langsigtet og kortsigtet operativt. Og der skal skabes sammenhæng og synergi mellem det, der er på havnen nu, og det, der på sigt skal være med til at sikre, at visionen bliver virkelig.

Havnens fokusområder er fiskeri, akvakultur, fødevareproduktion, transport og service til havnens kunder. Du bliver en tæt sparringspartner for havnedirektøren, som du refererer til.

Business to Business

At udvikle en havn kræver et langt sejt træk. Selvstændighed, vedholdenhed og tålmodighed kombineret med stærke kompetencer i at formidle de enestående muligheder, Hanstholm Havn har, er nogle af de grundlæggende egenskaber, du skal besidde.
Derudover har du erfaring med BtB-salg fx fra erhvervsudvikling, fiskeri og/eller logistik, og du behersker engelsk på forhandlingsniveau.

Nysgerrig og interesseret?

Se mere på www.hanstholmhavn.dk. Du kan også se en video om Hanstholm Havn og læse mere om jobbet i job- og personprofilen (pdf).

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte havnedirektør Nils Skeby, Hanstholm Havn, på mobil 2466 3811 eller e-mail nis@portofhanstholm.dk, eller chefkonsulent, Evald Eriksen, Genitor, på mobil 4057 8708 eller e-mail ee@genitor.dk.

Du kan søge stillingen via nedenstående link.
Ansøgningsfristen udløber den 26.oktober 2020 kl 12.00.

Kontakt
Kontaktperson
Nils Skeby
Tlf:
2466 3811
Adresse
Auktionsgade 39
7730 Hanstholm
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-10-2020
Udløber:
26-10-2020
Kviknummer:
LJA-81274624
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation
Lignende job
STIFTELSEN YGGDRASIL
Aalborg, Nordjylland
Frist:
15-12-2020
Rebild Kommune
Rebild, Nordjylland
Frist:
13-12-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.