Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Mors-Thy Håndbold A/S

Mors-Thy Håndbold A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 02-02-2018

Salgschef

Fyrtårn for Thisted & Morsø Kommuner

Er du en fantastisk sælger?
- Vær med til at videreudvikle Mors-Thy Håndbold A/S


Vores direktør for team, salg, sponsor og events Gunnar Bruhn Simonsen har valgt at stoppe den 30 juni 2018 i Mors-Thy A/S efter mange års succesfuld high-speed indsats for klubben.

I Mors-Thy Håndbold A/S har vi kigget lidt ind i fremtiden og lavet en Strategi 2020, som peger på en række muligheder for klubben, men også nogle udfordringer.

Vi søger derfor en salgschef, der kan fl ytte Mors-Thy Håndbold til det næste niveau i tæt samarbejde med den sportslige organisation i Mors-Thy Håndbold A/S.

Vores mission er at skabe de bedste sportsoplevelser i området via vores kampe og events.

Samtidig vil vi være en professionel ambassadør for alt det gode på Mors og i Thy.

Det kræver penge, mange penge. Heldigvis har vi mange trofaste sponsorer og et stort publikum til at bakke op om håndbolden.

Du bliver nøglepersonen i den videre udvikling, særligt i forhold til at opretholde den eksisterende sportsforretning og samtidig videreudvikle salget, produkterne og relationerne til sponsorer og interessenter.

Derfor skal du helt naturligt kunne begå dig i vores kredse på alle niveauer, være knalddygtig, arbejdsom og vidende om moderne salgsarbejde. Det er ikke altid et 8-15-job at arbejde i håndboldverden.

.. Og ikke mindst skal du kunne skabe de ønskede resultater i et inspirerende og tillidsfuldt samarbejde. Vi prioriterer økonomien frem for resultater, men jo bedre økonomi, jo bedre resultater.

Har du lyst til at vide mere om opgaverne i et hektisk og inspirerende miljø og om vilkårene som salgschef i Mors-Thy Håndbold A/S, så kontakt venligst bestyrelsesformand Johannes Søndergaard på mobil nr. 20491304.

Tiltrædelse: Juli 2018.

Vi imødeser din ansøgning senest den 26. februar 2018. Du bedes sende din ansøgning til bestyrelsesformand Johannes Søndergaard på mail: johshave@mail.dk

Mors-Thy Håndbold A/S
- Sammen er vi stærkest

Kontakt
Kontaktperson
Johannes Søndergaard
Tlf:
2049 1304
Adresse
H. C. Ørstedsvej 15
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-02-2018
Udløber:
26-02-2018
Kviknummer:
LJA-55699822
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Organisation og forening,
Salg & Kommunikation
Lignende job
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
23-03-2019
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
23-03-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.