Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgsassistent elev til SKORINGEN i Aalborg Storcenter

SKORINGEN

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
SKORINGEN
Hobrovej 452
9200 Aalborg SV
Tlf
98188855
Kontakt
Brian Tøttrup
Tlf
+4521489656
9200 Aalborg SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-07-2022
Udløber
15-08-2022
Kviknummer
LJA-83824802
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg & Kommunikation

Har du lyst til at sælge, have ansvar og er du i besiddelse af masser af gå-på-mod, så er du måske den salgsassistent elev vi søger.
 
Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor du kommer tæt på skomoden og skal vejlede kunderne i at træffe de rette valg. Du bliver en del af et engageret team og du får en arbejdsplads med rigtig gode arbejdsforhold og gode kolleger.
 
Du er serviceminded, imødekommende og har lyst til at sælge sko, samt at give kunderne en oplevelse og altid lidt mere end de forventer. Du vil blive en del af et stort team, glade og humørfyldte kolleger.
 
Har du lyst til detail verdenen, er vi det helt rette for dig. Vi vil gøre hvad vi kan for at bakke op om dine ambitioner. - Hvorvidt ambitionerne så er at sælge sko her hos os de næste 20 år eller de er at videreuddanne dig eller avancere i en af vores butikker, så vil du mærke vores opbakning.
 
Det vigtigste for os er, at du brænder for at lære sælge og for at yde den kundeoplevelse, som efterhånden ses sjældnere og sjældnere i hele branchen. Det kan vi nemlig og det vil vi gerne lære fra os. Vores elever har store muligheder for at fortsætte deres karrierer hos os, men uddannelsen hos os åbner også masser af døre for dig. I al beskedenhed så har vi et rigtig godt ry for at uddanne de bedste elever og derfor vil du have masser af muligheder i fremtiden.
 
Butikken i Aalborg Storcenter er en af Nordjyllands stærkeste skobutikker. Alle medarbejdere er veluddannede og vi sørger for hele tiden, at videreuddanne og dygtiggøre os. Vi vægter et godt sammenhold, da glade og motiverede medarbejdere er grundstenen i enhver succesrig detailforretning.
 
Lyder det som noget for dig, så mail din ansøgning til briantoettrup@skoringen.dk. Samtaler afholdes løbende, så jo før jo bedre. Vi forventer du kan starte senest 1/9 og gerne før. Har du spørgsmål kan du kontakte vores butikschef i butikken. - Spørg efter Caspar. - Du skal naturligvis have en adgangsgivende uddannelse som EUD eller lignende.

Skoringen er blandt de førende skokæder i Danmark og Norge. Vi er mere end 1200 medarbejdere, der med en stærk profil i ryggen hvert år sælger flere mio. par sko til kunder i alle aldre og størrelser.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
SKORINGEN
Hobrovej 452
9200 Aalborg SV
Telefon
98188855
Kontaktperson
Brian Tøttrup
Telefon
+4521489656
Adresse
9200 Aalborg SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-07-2022
Udløber
15-08-2022
Kviknummer
LJA-83824802
Jobtype
Fuldtid
Fag
Salg & Kommunikation