SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.774
2.774
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center

|
Nordjylland
|
Indrykket 30-06-2022

SALGSASSISTENT /AFDELINGSLEDER - BOLIG

Bahne i Shoppen/Aalborg søger en dygtig og erfaren salgsassistent/afdelingsleder til boligafdelingen pr. 1. september 2022.

 

Det er vigtigt, at du har erfaring som sælger, og at du drømmer om at blive en del af Bahnes familievirksomhed, hvor salg og professionel kundeservice er i fokus.

 

Du brænder for SALG generelt og kender vigtigheden af GOD SERVICE. Du er den fødte sælger og lægger stor vægt på kundebetjening og mener, at det er den vigtigste opgave i en butik. Du elsker den daglige kundekontakt og er god til at snakke og hygge med kunderne. Du er samtidig humørfyldt og indstillet på at spille en vigtig rolle i et positivt arbejdsklima.

 

Du bliver leder af en personalegruppe på 4-5 personer, og din vigtigste opgave bliver at motivere, inspirere og først og fremmest gå foran og vise det gode eksempel i hverdagen. Du vil deltage aktivt i samarbejdet på tværs i butikken og bliver en del af butikkens ledelse.

 

Vi tilbyder dig at blive en vigtig del af Bahne-familiens spændende butiksunivers i en butik, som er en af Danmarks flotteste inden for bolig, mode og design. Du får en aktiv og udfordrende hverdag i samarbejde med vores team af yderst professionelle medarbejdere, som alle arbejder med det fælles mål for øje - at sikre øget salg og høj kundetilfredshed.

 

Vi lægger vægt på, at du er praktisk anlagt og ved, at detailhandel drejer sig om detaljer, og at dagligdagen foregår i butikken. Du er ambitiøs og en dygtig leder, som er i stand til at skabe en positiv og motiverende hverdag.

 

Skriftlig ansøgning + CV (Word/PDF – gerne med foto) mærket AFDELINGSLEDER/-AALBORG sendes pr. mail til job@bahne.dk. Af hensyn til GDPR (Persondataforordningen) skal du ikke oplyse dit fulde CPR.nr. Din ansøgning vil efter ansættelsens afslutning blive slettet i vores system.

 

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 15. august 2022, er stillingen besat til anden side.

 

Shoppen, Vandmanden 5A, 9200 Aalborg SV

 

Bahne er en kapitalkæde med 23 store moderne livsstilsbutikker i Danmark. Se mere på www.bahne.dk.  Vi er en dynamisk virksomhed, som arbejder med 5 nøgleværdier:

Keep it Simple, Teamwork, Ærlighed, Præstation og Glæde

 

Kontakt
Kontaktperson
Annette Olsson
Tlf:
60373005
Adresse
9200 Aalborg SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-06-2022
Kviknummer:
LJA-83775966
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation,
Marketing
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.