Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MatchMind AS

|
Nordjylland
|
Indrykket 12-06-2018

Salgs- og projektleder til Michael Wulff A/S

Til spændende stilling hos Michael Wulff A/S i Støvring søges en projektleder, som selvstændigt vil få ansvaret for at skabe kontakt til potentielle kunder inden for industri- og entreprenørvirksomheder m.m. samt stå for projekterne.

Brænder du for at skabe relationer og drive egne projekter, og har du lyst til at blive en vigtig del af en mindre og velfungerende virksomhed i vækst?

Michael Wulff A/S er en anerkendt el-installationsforretning, der siden 1959 har serviceret kunder i det nordjyske med en bred vifte af kompetencer inden for el-installation. De har bl.a. forstået at udvikle sig sammen med kunderne og deres behov for energioptimering, automatisering samt tidssvarende og fremtidssikrede el-installationsløsninger.

Læs mere på www.michaelwulff.dk

Opgaven

Der søges en projektleder, som selvstændigt kan styre projekter primært i Aalborg og nærområdet og desuden arbejde med opsøgende salg til udvalgte kundeemner. Fokus rettes mod at skabe solide relationer til nye kunder, som ønsker en stærk og faglig dygtig samarbejdspartner i Michael Wulff A/S omkring fremtidige løsninger og service. Du vil få reference til virksomhedens administrerende direktør, og ansvarsområderne vil bl.a. være:

 • Ledelse af projekter, primært for større el-tekniske projekter ved eksisterende og nye kunder
 • Opsøgende salg til større industrivirksomheder og entreprenører
 • Opbygning af egen kundeportefølje og servicering af disse
 • Budgetopfølgning og rapportering til ledelsen
 • Tilbudsgivning og løbende kalkulationer af projekter i udførelsesperioden

Vidensdeling vægtes højt, og du vil opleve at få professionel sparring på projekterne fra et dedikeret og erfarent team af kollegaer.

Faglige kvalifikationer

Virksomheden søger en projektleder, som har erfaring med håndtering af projekter inden for el-installationsløsninger. Det er desuden vigtigt, at du har flg. kvalifikationer:

 • En baggrund som el-installatør, maskinmester, overmontør eller anden relevant uddannelse og suppleret med nogle års erfaring
 • En bred viden og erfaring med el-tekniske løsninger
 • Fortrolig med de grundlæggende tekniske og juridiske begreber samt regelsæt, og forstår at være på forkant, så projekterne forløber efter tidsplanen
 • Solid økonomisk indsigt - herunder erfaring med budgetterings- og opfølgningsværktøjer
 • Erfaren bruger af Office-pakken
Personlige kvalifikationer

Hos Michael Wulff A/S er kunden altid i centrum og service i verdensklasse er en naturlig del af hverdagen. Den tætte dialog med kunderne vægtes højt, da dette giver langvarige relationer baseret på tillid og tilfredshed. Du skal derfor være en dygtig kommunikator, der kan tale med alle og skabe en sund og motiverende kultur både med kolleger, kunder og samarbejdspartnere. Du skal have et godt overblik, og kunne styre hele projektfasen fra start til slut, så alle arbejder i samme retning. Din håndtering af projekterne er struktureret og målrettet, og du evner at balancere i forhandlingssituationerne, træffe beslutningerne og indgå nødvendige kompromisser, så fremdrift i opgaverne altid sikres.

Desuden er det vigtigt, at:

 • Du er en god købmand og har solid økonomisk forståelse
 • Dine værdier er baseret på ærlighed, åbenhed og at en aftale er en aftale
 • Du er tillidsskabende og elsker at opbygge værdiskabende relationer til kunderne
 • Du tager lederskab for egne projekter og bidrager til fællesskabet
Du tilbydes

Job i en succesfuld og moderne virksomhed med gode ordnede forhold, hvor du bliver del af et erfarent og engageret team der alle tager ejerskab for forretningen. Ledelsesstilen er nærværende, åben og deltagende i dagligdagen.

God lønpakke efter kvalifikationer, bonus og pension samt sundhedsforsikring. Relevante kurser tilbydes, så du løbende udvikler dig.

Alle henvendelser behandles fortroligt og vil blive behandlet løbende.

Klik på "Søg stillingen" til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde.

Full-service elektrikervirksomhed med solid lokal forankring

Virksomheden er grundlagt i 1959 af Egon Kryner, der driver virksomheden i mere end 35 år. I 1997 overtages virksomheden kortvarigt af århusianske El:con, der i april 1999 sælger virksomheden til el-installatør Michael Wulff.

I oktober 2006 overtages Jens Jørgen Kristiansen A/S i Sørup og i juli 2007 overtages Skørping Installationsforretning.

I dag består virksomheden af mere end 20 dygtige, veluddannede og engagerede medarbejdere. Gennem årene har de udviklet sig til at være en ”full service” el-installatørvirksomhed med en bred kompetence inden for hele el-området, og de servicerer en lang række virksomheder og private i Nordjylland.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
70702333
Adresse
9530 Støvring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-06-2018
Kviknummer:
LJA-62277686
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab,
Industri & Håndværk
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.