Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKF Industri A/S

JKF Industri A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 29-06-2018

Salg- og kundecenterelev

Kan du lide udfordringer, er du klar til at yde en indsats og har du lyst til at udvikle dig inden for salg og kundeservice? Så er du lige den elev, som vi leder efter!

Hvad kan vi tilbyde?
Vi tilbyder dig en spændende og alsidig elevuddannelse. Du vil komme til at arbejde i vores salg og kundecenter, hvor vi har en uformel ledelseskultur, og du vil blive bakket op af erfarne og kompetente kollegaer igennem hele din uddannelse. Vi kan garantere en afvekslende dagligdag med mange forskellige arbejdsopgaver, hvor du vil blive udfordret og få ansvar.

Som elev i vores salg og kundecenter vil du blive involveret i en lang række alsidige opgaver her-under behandling af tilbud, ordrer og ordrebekræftelser, reklamationer og returvarer, den personlige kontakt med kunderne, fakturering og udførselspapirer, pakkelister samt øvrige administrative op-gaver i salg og kundecentret.

Hvem er du?
Du har med godt resultat bestået en gymnasial uddannelse. Du kan kommunikere på engelsk i skrift og tale. Vi har også brug for dine tyske kundskaber, og du skal være indstillet på at lære at anven-de det tyske sprog i hverdagen. Vi sætter pris på de menneskelige relationer, hvor du er en åben, positiv, relationsskabende og engageret person. Du er god til at opbygge relationer, og du er villig til at yde den indsats og vise den fleksibilitet, der kræves i et travlt miljø. Du kan lide at være del af et team, hvor du hurtigt bliver tildelt ansvar for selvstændige arbejdsopgaver. Du er endvidere frisk på nye arbejdsopgaver, men ved også, at der ind imellem kan forekomme rutineopgaver.

Ansættelse

I dit uddannelsesforløb vil vi have løbende fokus på din elevplan, og du vil få en elevansvarlig, som vil give dig faglig sparring og støtte samt være din faste kontaktperson. Uddannelsen suppleres af både skoleophold og interne elevkurser. Efter endt elevtid er der gode muligheder for, at du kan fortsætte din karriere hos JKF. Stillingen er med tiltrædelse efter aftale.

Ansøgning og CV

Synes du stillingen lyder interessant, så upload din ansøgning og CV med relevante referencer her:

Vi behandler de indkomne ansøgninger løbende, og seneste annoncefrist vil være den 01.08.2018.

Har du spørgsmål til stillingen som salg og kundecenterelev, er du velkommen til at kontakte salg og kundecenterchef Jesper Harbo Overgaard på mobilnr. +45 40 31 78 45 eller sende en mail på jho@jkf.dk


Kontakt
Kontaktperson
Jesper Harbo Overgaard
Tlf:
4031 7845
Web:
Adresse
Rørsangervej 5, Als
9560 Hadsund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-06-2018
Udløber:
01-08-2018
Kviknummer:
LJA-62847092
Jobtype:
Fuldtid
Elev/Lærling
Arbejdsområde:
Kontor og administration
Lignende job
KLAPjob
Hjørring, Nordjylland
Frist:
24-04-2019
KLAPjob
Aalborg, Nordjylland
Frist:
24-04-2019
Job fra denne arbejdsgiver
Rebild, Nordjylland
Frist: 
02-04-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.