Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKF Industri A/S

JKF Industri A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 24-05-2018

Salg- og kundecenterelev

Kan du lide udfordringer, er du klar til at yde en indsats og har du lyst til at udvikle dig inden for salg og kundeservice? Så er du lige den elev, som vi leder efter!

Hvad kan vi tilbyde?
Vi tilbyder dig en spændende og alsidig elevuddannelse. Du vil komme til at arbejde i vores salg og kundecenter, hvor vi har en uformel ledelseskultur, og du vil blive bakket op af erfarne og kompetente kollegaer igennem hele din uddannelse. Vi kan garantere en afvekslende dagligdag med mange forskellige arbejdsopgaver, hvor du vil blive udfordret og få ansvar. Efter endt elevtid er der go-de muligheder for, at du kan fortsætte din karriere hos JKF.

Som elev i vores salg og kundecenter vil du blive involveret i en lang række alsidige opgaver herunder behandling af tilbud, ordrer og ordrebekræftelser, reklamationer og returvarer, den personlige kontakt med kunderne, fakturering og udførselspapirer, pakkelister samt øvrige administrative opgaver i salg og kundecentret.

Hvem er du?
Du har med godt resultat bestået en gymnasial uddannelse. Du kan kommunikere på engelsk i skrift og tale. Vi har også brug for dine tyske kundskaber, og du skal være indstillet på at lære at anvende det tyske sprog i hverdagen. Vi sætter pris på de menneskelige relationer, hvor du er en åben, positiv, relationsskabende og engageret person. Du er god til at opbygge relationer, og du er villig til at yde den indsats og vise den fleksibilitet, der kræves i et travlt miljø. Du kan lide at være del af et team, hvor du hurtigt bliver tildelt ansvar for selvstændige arbejdsopgaver. Du er endvidere frisk på nye arbejdsopgaver, men ved også, at der ind imellem kan forekomme rutineopgaver.

Ansættelse
I dit uddannelsesforløb vil vi have løbende fokus på din elevplan, og du vil få en elevansvarlig, som vil give dig daglig sparring og støtte samt være din faste kontaktperson. Elevuddannelsen suppleres af både skoleophold og interne elevkurser. Stillingen er med tiltrædelse efter aftale.

Ansøgning og CV

Upload din ansøgning og CV med relevante referencer her: https://app.jobmatchprofile.com/t6srkm.

Vi behandler de indkomne ansøgninger løbende, og seneste ansøgningsfrist vil være den 15.06.2018.

Har du spørgsmål stillingen som salg og kundecenterelev, er du velkommen til at kontakte salg og kundecenterchef Jesper Harbo Overgaard på mobilnr. +45 40 31 78 45 eller på mail jho@jkf.dk.


Kontakt
Kontaktperson
Jesper Harbo Overgaard
Tlf:
4031 7845
Web:
Adresse
Rørsangervej 5, Als
9560 Hadsund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-05-2018
Udløber:
15-06-2018
Kviknummer:
LJA-61522961
Jobtype:
Fuldtid
Elev/Lærling
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi
Lignende job
Farsø Tandlægehus
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
14-05-2019
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
18-04-2019
Job fra denne arbejdsgiver
Rebild, Nordjylland
Frist: 
02-04-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.