Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKF Industri A/S

JKF Industri A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 22-10-2018

Sales manager Trainee

Hvad kan vi tilbyde?

JKF er i gang med en succesfuld vækstrejse og søger en Sales Manager Trainee med henblik på oplæring som kommende Sales Manager indenfor nysalg, der er en del af vores salg og kundecen-ter. Det er en unik mulighed for personlig og professionel udvikling i et dynamisk arbejdsmiljø, og du vil blive bakket op af erfarne og kompetente kollegaer igennem hele dit oplæringsforløb.

Vi kan garantere en afvekslende hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver, hvor du vil blive udfordret og få ansvar. Du får en solid oplæring i produkterne i tæt samarbejde med de an-dre Sales Managers, og stillingen vil på sigt kunne bidrage til at forberede din fremtidige karriere in-den for nysalg i en global virksomhed.

Arbejdsområde
Som Sales Manager Trainee vil du komme til at arbejde inden for følgende områder:

  • Opsøgende kontakt til nye kunder
  • Leadgenerering på fokusmarkeder
  • Planlægning af sambesøg hos kunder
  • Deltagelse i sambesøg (pull-besøg) hos slutkunder
  • Udarbejdelse af tilbud til nye kunder
  • Drive ordreindgangen på nye kunder
  • Gennemføre salgsforhandlinger og lukke salg
  • Udarbejdelse af aktivitetsplaner for markeder
  • Planlægning af kundeseminarer og refererencebesøg
  • Deltagelse i messer

Hvem er du?
Du har med godt resultat bestået en handels- eller salgsmæssig uddannelse - gerne uddannelsen eksport og teknologi, akademiuddannelsen i salg og markedsføring, markedsføringsøkonom eller international handel og markedsføring. Du kan kommunikere på engelsk i skrift og tale, og du har også gode tyske kundskaber, som du kan anvende i hverdagen. Du må endvidere gerne have inte-ressen for salg af tekniske løsninger.

Vi sætter pris på de menneskelige relationer, hvor du er en åben, positiv og engageret person. Du er villig til at yde den indsats og fleksibilitet, der kræves i et travlt miljø. Det er naturligt for dig at lytte til kundernes behov, når det er påkrævet. Du evner at arbejde selvstændigt, men også som del af et team, hvor du hurtigt bliver tildelt ansvar for selvstændige opgaver.

Ansættelse
I din oplæringsperiode vil vi have løbende fokus på din uddannelsesplan til kommende Sales Ma-nager, og du vil få en buddy, som vil give dig faglig sparring og støtte samt være din faste kon-taktperson i hverdagen.

Ønsker du mere information om stillingen, eller har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe til salg og kundecenterchef Jesper Harbo Overgaard på mobil tlf. +45 40 31 78 35 eller sende en mail på jho@jkf.dk.

Synes du det lyder spændende, og har du lyst til at arbejde som Sales Manager i en velfungerende og professionel virksomhed inden for en spændende branche, så upload din ansøgning og CV med relevante referencer her:

Vi behandler de indkomne ansøgninger løbende, og stillingen vil være med tiltrædelse efter aftale.Kontakt
Kontaktperson
Jesper Harbo Overgaard
Tlf:
4031 7835
Web:
Adresse
Rørsangervej 5, Als
9560 Hadsund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-10-2018
Udløber:
21-11-2018
Kviknummer:
LJA-66936396
Jobtype:
Fuldtid
Elev/Lærling
Arbejdsområde:
Detail- og engroshandel,
Salg & Kommunikation
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
17-02-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.