SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.433
2.433
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MATCHMIND A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 17-10-2019

Sales Manager til det tyske marked - Mayflower A/S

Har du lyst til at stå i spidsen for Mayflowers salgsindsats i Tyskland? Vil du arbejde med branchens bedste produkter i et marked, der er i kraftig vækst? Mayflower A/S søger en ihærdig og dygtig Sales Manager, der vil være med til at styrke, udvikle og drive salgsindsatsen i Tyskland og fortsætte væksten.

Mayflower Strikkegarn A/S er Danmarks største engrosvirksomhed inden for modestrikke- og hæklegarn.

Jobbet og arbejdsopgaverne

Med reference til virksomhedens direktør, vil din primære opgave være salg af Mayflowers produkter i Tyskland. Du vil selvstændigt lokalisere kundeemner og planlægge dine kundebesøg samt indgå kontrakter med kunderne.

Dine arbejdsopgaver:

  • Planlægning af kundebesøg og skabe kontakt med potentielle kundeemner i Tyskland
  • Lukke aftaler med nye kunder og indgå kontrakter
  • Udbygge og vedligeholde relationer til nuværende kunder
  • Faglig sparring med resten af organisationen, især kundeservice og direktøren

Du skal forvente ca. 60-75 rejsedage årligt i Tyskland.

Din bopæl kan være i Jylland eller på Fyn - stillingen kræver ikke at du møder ind på kontoret i Brønderslev. Du planlægger selv, hvornår rejseaktiviteten ligger, og hvor salgsindsatsen er mest effektiv, og du møder ind i virksomheden efter behov.

Faglige og personlige kvalifikationer

Der søges en person, som trives med at være del af en vækstvirksomhed, hvor holdånden er stærk og der hersker en professionel men samtidig positiv og afslappet stemning. Kort og godt; der skal leveres resultater - men det skal samtidig være sjovt at gå på arbejde!

Med entusiasme og gå-på-mod vil du selvstændigt udbygge det tyske marked og være ansvarlig for at besøge kunderne, som primært er detailbutikker og webshops.

Du arbejder sikkert med lignende opgaver i dag og brænder for salg. Mayflower giver dig en grundig oplæring i produktsortimentet og løbende sparring med dygtige, erfarne kollegaer.

Desuden er det vigtigt, at du:

  • Har vindermentalitet og er energisk - men samtidig går systematisk til opgaverne
  • Udadvendt og god til at skabe kontakt til nye kunder - og opbygge langvarige relationer
  • Er indstillet på rejseaktivitet og god til at planlægge og strukturere salgsbesøg
  • Kan tysk på forhandlingsniveau
Du tilbydes

Et selvstændigt job med stort ansvar i en virksomhed, hvor trivsel, arbejdsmiljø og arbejdsmoral vægtes højt. Du bliver del af et erfarent team med dygtige kollegaer i en moderne og velfunderet virksomhed.

Løn efter kvalifikationer, pensionsordning, firmabil samt fleksible arbejdstider.

MatchMind varetager rekrutteringsprocessen. Får du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Niels Møller på 30 21 45 15.

Klik på "Søg stillingen" til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde

Mayflower Strikkegarn A/S blev etableret i 1951 og har gennem årene udviklet sig til én af Nordens største garnleverandører. De leverer til butikker og webshops i Danmark, Sverige, Norge, Holland og Tyskland.

Virksomheden er beliggende i Brønderslev, ejes og drives af John Svendsen og beskæftiger 23 medarbejdere. Der er fokus på at levere kvalitetsgarn i moderigtige farver til strikkeglade forbrugere. Mayflower har med tiden udviklet sig til et designhus med en kollektion der er europæisk inspireret.

Læs mere om virksomheden her www.mayflower.dk

Kontakt
Kontaktperson
 
Adresse
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-10-2019
Kviknummer:
LJA-76577411
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation,
Marketing,
Ledelse
Lignende job
Thisted Kommune
Thisted, Nordjylland
Frist:
02-06-2020
Thisted Kommune
Thisted, Nordjylland
Frist:
15-06-2020
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
12-06-2020
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
05-06-2020
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
05-06-2020
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist: 
12-06-2020
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
30-06-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.