Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKF Industri A/S

JKF Industri A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 22-03-2018

Sales Manager, New business

- salg af tekniske løsninger til OEM-kunder og installatører

Har du erfaring med B2B-salg af kundetilpassede løsninger? Har du kendskab til og/eller erfaring med salg på tysktalende markeder? Og har du kant og kompetence til at drive og udvikle nysalg til større OEM-kunder og installatører? Så er du det salgstalent, vi er på udkig efter.

Udvikling af OEM-kunder og større installatører
JKF er en international produktionsvirksomhed med datterselskaber og afsætning over hele verden. Fokusmarkederne er de tysktalende markeder, hvor vi i forvejen har et solidt afsæt. Som Sales Manager får du ansvaret for at udvikle nye og eksisterende OEM-kunder og større installatører for at understøtte vores ambition om skalérbarhed og volumensalg af komplette, kundetilpassede løsninger. Du skal derfor være i stand til at italesætte kundetilpassede løsninger ud fra JKF's produktprogram.

Du refererer til Per Buch Madsen, vores VP for New Sales & Business Development. Han vil sammen med dine kolleger støtte dig i salgsprocessen - fra identifikation af kunder over sambesøg, afdækning af behov og forretningsmuligheder til lukning af ordrer. For at du kan holde fokus på fremdriften i din salgsproces og pipeline, vil du blive supporteret af et stærkt salg & kundecenter, erfarne kolleger og tekniske kompetencer. Når kunden er kørt ind, fungerer salg & kundecentret som den løbende KAM-funktion. Du vil opleve et klart ansvarsskift, så du kan koncentrere dig om at gøre det, du er bedst til - nemlig at sælge og skabe relationer.

Centrale opgaver vil være at:

  • identificere nye kunder på eksisterende markeder - OEM og større installatører
  • planlægge salgsindsatser og kundebesøg
  • afdække kundens behov og identificere og kvalificere den rette løsning
  • overdrage informationer til salg & kundecentret for tilbudsudarbejdelse med fokus på kun-deværdi og udbytte
    følge op på henvendelser og afgivne tilbud
    forhandle kontrakter herunder forstå kommercielle betingelser og konsekvenser
    lukke ordren, udvikle kunden og på systematisk vis overlevere kunden til salg & kundecentret

Salgstalent med eksekveringskraft og med ambitioner om mere
Du behøver ikke kunne det hele fra starten, og vi kan derfor se både dig, der har gjort det hele før, men også dig, der er på vej og ser denne rolle som det næste naturlige skridt i din kommercielle karriere. Det afgørende er din kommercielle forståelse og evne til at forstå kundebehov og derpå italesætte den rette anlægsløsning ud fra forskellige produktkombinationer, så kunden får den efterspurgte værdi for netop sin forretning.

Erfaring med teknisk salg og teknisk interesse forventes. Erfaring fra salg på tysktalende eksportmarkeder foretrækkes. Tysk er et must, og engelsk på et vist niveau forudsættes, men du behøver ikke være sprogspecialist. Som person er du positiv, tillidsvækkende og i øjenhøjde med alle. Du er samtidig den strukturerede og målrettede type, der drives af at vinde - og du ved, at netop det kræver højt og vedvarende fokus og eksekveringskraft.

Ansøgning og CV

Upload din ansøgning og CV med relevante referencer her: https://app.jobmatchprofile.com/hcfhm6

Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi tager annoncen af hjemmesiden, når vi har fundet den rette kandidat.

Ønsker du mere information om stillingen eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til Per Buch Madsen på mobil tlf. +45 61 24 16 93 eller sende en mail på pbm@jkf.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.Kontakt
Kontaktperson
Per Buch Madsen
Tlf:
6124 1693
Web:
Adresse
Rørsangervej 5, Als
9560 Hadsund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-03-2018
Udløber:
21-04-2018
Kviknummer:
LJA-58084802
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation
Lignende job
Farsø Tandlægehus
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
14-05-2019
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
18-04-2019
Job fra denne arbejdsgiver
Rebild, Nordjylland
Frist: 
02-04-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.