SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
3.350
3.350
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SENSU A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 29-03-2021

Sales Coordinator

ATOP er en af verdens førende producenter af fiber optiske transcievers og er leverandør til telekommunikation og DCN-operatører. Fokusset ligger på produktion af høj-kvalitetsprodukter og den bedst mulige servicering af kunderne.

ATOP adskiller sig fra sine konkurrenter på et særligt parameter, som er lokal tilstedeværelse i Europa med salg og lager. Der er lagt stor vægt på relationer og servicering af kunderne, som altid skal mærke vores motto – Let’s make it personal!

ATOP blev grundlagt i 2006 og har i dag ansat 300 medarbejdere. ATOP har hovedkontor i Kina samt produktionsfaciliteter og R&D i Sichuan provinsen. Endvidere har virksomheden et EMEA-kontor i Aalborg, der opererer under navnet ATOP Europe og har 10 medarbejdere ansat, hvoraf en medarbejder arbejder fra kontor i Milano, Italien.

ATOPs innovative teknologi har en stærk tilstedeværelse på markedet, og virksomheden oplever stor vækst. Til at understøtte udviklingen af ATOP Europe søges der til afdelingen i Aalborg en Sales Coordinator. 

Salgsbackoffice funktion i en international og dynamisk IT-virksomhed

Motiveres du af at supportere kollegaer og kunder, og dermed bidrage til udviklingen af en velkonsolideret og kvalitetsbevidst vækstvirksomhed, som er førende producenter af SPF optical transcievers? Som Sales Coordinator hos ATOP Europe bliver du en del af et kompetent og udviklingsorienteret team og får en ansvarsfuld rolle med en bred berøringsflade internt. Du bliver en del af en mindre organisation, som er kendetegnet af en uformel tone, korte beslutningsprocesser og højt til loftet.

Du bliver en vigtig medspiller, idet du med reference til direktøren bliver ansvarlig for salgsbackoffice, hvor du varetager det administrative overblik. Dette indebærer oprettelse af ordrer, bestilling af varer, sende og følge op på ordrebekræftelse, planlægge forsendelser, fakturering, kontakt med moderselskabet i Kina, opdatere og registrere leveringstider samt overblik over shippingpairer m.m. Du bliver ansvarlig for at yde kundesupport, hvor du besvarer kundehenvendelser omkring produktvalg, priser og leveringstider. Du får til opgave at vedligeholde prislister samt kontinuerlig at afstemme oplysninger og opdatere registreringer i IT-systemerne. Du er desuden medvirkende til booking af fragt, hvilket foregår i tæt samarbejde med lagerteamet.

I rollen som Sales Coordinator er det ikke din uddannelsesmæssige baggrund som er afgørende, men det er derimod din erfaring. Det forventes, at du har erfaring med at varetage en salgsbackoffice funktion med lignende arbejdsopgaver, hvor du rådgiver og supporterer kollegaer og kunder. Det er en fordel, hvis du har erfaring med eller kendskab til IT-branchen og har en teknisk forståelse, men det er ikke et krav. Det forventes, at du er rutineret i Microsoft Office pakken og har erfaring med ERP-systemer – gerne Microsoft Business Central. Du behersker desuden dansk og engelsk på et godt niveau.

Som person er du teknisk nysgerrig samt venlig, imødekommende og serviceminded, hvilket gør dig til en tillidsvækkende, rolig og rutineret koordinator. Du er kendetegnet af at være udpræget teamplayer, kundeorienteret og hjælpsom, og du formår samtidig at arbejde systematisk, struktureret og have et godt overblik. Du er ansvarsfuld, fleksibel og proaktiv, hvilket gør dig til en omstillingsparat og løsningsorienteret kollega. Da du er den eneste i backoffice-funktionen, er det desuden vigtigt, at du er trives med at arbejde selvstændigt.  

Du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand til virksomheden i Aalborg.

Er du den nye Sales Coordinator til ATOP Europe, som skal supportere kollegaer og kunder? Så skynd dig at uploade dit CV og ansøgning. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på + 45 61 80 90 91. 

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
61809091
Adresse
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-03-2021
Kviknummer:
LJA-81891292
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi,
Offentlig
Lignende job
Bla Kors Genbrug
Thisted, Nordjylland
Frist:
14-06-2021
Føtex
Hjørring, Nordjylland
Frist:
14-06-2021
Job fra denne arbejdsgiver
Rebild, Nordjylland
Frist: 
07-06-2021
Brønderslev, Nordjylland
Frist: 
26-05-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
19-05-2021
Morsø, Nordjylland
Frist: 
19-05-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.