SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.617
2.617
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 03-05-2022

Sagskoordinator til Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen Hobro

Er du vores nye sagskoordinator?

Ejendomsmæglerfirmaet JOHN FRANDSEN har været i konstant vækst siden etableringen i 1995, og vi er idag en af Danmarks største selvstændige ejendomsmæglere.

På grund af travlhed i vores boligafdelinger i Hobro, søger vi en sagskoordinator til teamet. Du har sikkert rødder i Mariagerfjord.

 

Har du det vi søger?

Du er menneskekender, og alle kunder skal føle sig trygge i dit selskab. Du er vedholdende, uden at være anmassende over for vores kunder, men omvendt er det vigtigt altid at få fulgt op på alle vores mange boligsælgere og boligkøbere.

Kunderne skal mærke, at vi er et professionelt hold, der fører dem sikkert igennem hele processen - fra vi har været på vurdering og formidlingsaftalen er underskrevet, til køberen har skrevet under på købsaftalen.

Det samme gælder for den administrative del. Du skal være struktureret og have lyst til at bidrage på kontoret. Der er mange detaljer i en bolighandel, som alle skal sidde lige i skabet.

Din faglige baggrund er ikke afgørende. Måske er du uddannet finansøkonom. Måske har du en anden baggrund indenfor kontor eller bank. Så længe du arbejder struktureret og energisk, og er villig til at lære, kan det sagtens være dig, vi ansætter.

 

Vi tilbyder
Vi er et ungt, dynamisk team, der taler kundens sprog.

Vi tilbyder dig et job som sagskoordinator i et af Danmarks førende ejendomsmægler-firmaer, som har stor succes indenfor såvel erhverv, bolig og landbrug. I dag har vi 41 afdelinger, men har planer om fortsat vækst og ekspansion i de kommende år.

Vi foretrækker medarbejdere vi selv har uddannet, og du vil derfor gennemgå en spændende og omfattende uddannelse – hvor du både får lov til selvstændigt at prøve noget af, og du sideløbende vil være omfattet af vores interne uddannelsesprogram.

Søg nu!
Vil du være en del af vores succes?

Send din ansøgning og dit CV til jth@johnfrandsen.dk allerede i dag. Vi indkalder løbende til samtaler, indtil stillingen er besat.

Har du spørgsmål kan de rettes til partner Jeppe Thostrup på telefon 6025 9863 eller til jth@johnfrandsen.dk.

Kontakt
Kontaktperson
Jeppe Thostrup
Tlf:
60259863
Adresse
9500 Hobro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-05-2022
Kviknummer:
LJA-83582402
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation,
Marketing
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.