Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Gældsstyrelsen

Gældsstyrelsen

|
Nordjylland
|
Indrykket 07-01-2019

Sagsbehandlere

Fagligt stærke sagsbehandlere til Gældsstyrelsen i Thisted

Kan du arbejde med ordentlighed og empati på den ene side og faglighed og effektivitet på den anden? Har du engagement og ansvarsfølelse til at arbejde med inddrivelse af gæld? Så er det dig, vi søger til Gældsstyrelsen i Thisted.

Ansvarsfølelse og gensidig tillid
Gældsstyrelsen har ansvaret for den offentlige gældsinddrivelse. Det er en opgave, der har stor betydning i samfundet, og vi søger nu et større antal medarbejdere, der kan sikre effektiv inddrivelse baseret på solid sagsbehandling.

Opgavepaletten er bred og fagligt udviklende. Du vil blandt andet komme til at arbejde med kvalitetssikring af krav til inddrivelse og deltage i arbejdet med oprydning i gamle inddrivelsesfordringer, hvilket bl.a. indebærer at fremfinde dokumentation for, at fordringerne ikke er forældede.

Der vil blive lagt vægt på, at du er serviceminded og kan kommunikere professionelt og klart. Vi arbejder med mennesker, som ofte står i en økonomisk svær situation, hvorfor det samtidig er vigtigt, at du formår at etablere en konstruktiv dialog baseret på gensidig tillid og forståelse.

Solid sagsbehandlererfaring med stor lyst til at lære nyt
Vi lægger vægt på, at vores nye medarbejdere både har en matchende faglig profil samt lysten til at lære og engagere sig i opgaver og team.

Din uddannelsesmæssige baggrund kunne være:

 • Finansøkonom eller revisorassistent
 • Professionsbachelor i offentlig administration, finans, revision eller tilsvarende.
 • Kontorassistent eller advokatsekretær med erfaring fra tilsvarende stillinger
 • En uddannelse internt i SKAT
 • Bachelor indenfor jura, økonomi eller forvaltning.

Det er en fordel, hvis du:

 • har erfaring med sagsbehandling fra andre offentlige myndigheder
 • har god viden om processuelle regler, forvaltningsloven og offentlighedsloven og har fokus på retssikkerhed og god forvaltningsskik
 • har erfaring med Word og Excel
 • har flair for anvendelse af forskellige IT-systemer vi anvender pt. såvel et eksisterende inddrivelsessystem som et nyt, der er under udvikling.
 • trives med rigelige mængder af ensartede opgaver.

Som person skal du kunne håndtere og servicere borgerne ansvarsfuldt og korrekt samtidig med, at du skal arbejde med komplekse regelsæt.

Vi lægger stor vægt på, at du passer ind i vores kultur af holdånd, faglig stolthed og ansvarsfølelse DNAet i Gældsstyrelsen. Vi har en team performancekultur, hvor vi løfter i flok. Det betyder, at du skal have lyst til at arbejde i et miljø, hvor vi hjælper hinanden både i egne teams og på tværs af organisationen.

Vi klæder dig på til rejsen
Vi klæder dig naturligvis på til opgaverne. Du vil således gennemgå et intensivt on-boardingforløb på op til fem uger, hvor du bliver introduceret til Gældsstyrelsen, og du får grundig undervisning i den gældende lovgivning. Introduktionen vil også give dig og din kommende enhed et rigtig godt udgangspunkt for jeres fremtidige samarbejde.

Gældsstyrelsen tilbyder derudover:

 • Gode arbejdsvilkår med fleksibel arbejdstilrettelæggelse.
 • Opgaver med et stort ansvar.
 • Et godt fagligt og socialt miljø.
 • Gode udviklingsmuligheder i form af relevant uddannelse og kurser.

Vil du vide mere om Gældsstyrelsen så se vores værdifilm.

Informationsmøde
Er du blevet nysgerrig på Gældsstyrelsen, opgaverne og kulturen, og vil du gerne vide endnu mere, inden du søger, vil vi gerne invitere dig til informationsmøde den 10. januar 2019 fra kl. 16:00-17:30 på Driftscenter Thisted, Thisted Kystvej 4, 7700 Thisted. Vi byder på en kop kaffe og en god snak med både ledere og medarbejdere fra huset og Gældsstyrelsen. Af hensyn til forplejning skal der ske tilmelding til Stine Rasmussen på Stine.Rasmussen@gaeldst.dk eller på 72 37 84 92.

Ansøgning og kontakt
Har du fået lyst til nye udfordringer, så ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV sammen med relevante eksamenspapirer og eventuelt yderligere materiale senest 13. januar 2019.

Har du spørgsmål vedrørende:

 • Opgaver, organisationen mv. er du velkommen til at kontakte funktionsleder Bente Kjærgaard på telefon 41 15 60 84 eller Fredrik Tavs Yde på telefon 72 37 98 67. Bente Kjærgaard træffes indtil den 21. december 2018 kl. 16:00 og igen fra den 8. januar 2019.
 • Rekrutteringsprocessen, løn mv. er du velkommen til at kontakte rekrutteringspartner Simone Gregers Senholt på telefon 72 37 66 82

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den enhver tid gældende AC-overenskomst, HK-overenskomst eller DTS-overenskomst. Ansættelsen sker på baggrund af relevant uddannelsesmæssig baggrund og er betinget af, at du har en tilfredsstillende straffeattest.

Der vil blive foretaget et restancetjek, for så vidt angår restancer til det offentlige.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet vil være Thisted Kystvej 4 i Thisted. Ansættelse pr. 1. april 2019.

Bor du ikke i forvejen i nærheden af Thisted, kan du kontakte Christian Volmer Nielsen fra Thisted Kommune, som kender områdets skoler, lokalmiljø, ejendomsmæglere mv. Christian Volmer Nielsen kan kontaktes på telefon 99 17 41 47 eller cvn@thisted.dk.

Kunne du tænke dig, at flytte til Thy med partner og evt. børn, tilbyder Thisted Kommune at hjælpe din partner med at finde job i området. Du kan læse mere om indsatsen her samt læse andres oplevelser af at flytte til Thy her.

Ansættelsesprocessen - rekrutteringsseminar
Der vil blive benyttet eksternt konsulentbureau til dele af rekrutteringsprocessen.

Vi forventer at indkalde kandidater i uge 4. Bliver du udvalgt til at gå videre i processen på baggrund af din ansøgning, vil du blive bedt om at udfylde en personligheds- og færdighedstest. Vi regner med at du sammen med øvrige kandidater bliver inviteret til et rekrutteringsseminar, hvor du vil høre mere om forventningerne til dig i dit fremtidige team, deltage i udvalgte øvelser og blive interviewet.

Formålet med rekrutteringsseminaret er at give dig mulighed for at lære mere om os og opgaverne, ligesom vi også får et bredere indtryk af dig. Rekrutteringsseminaret forventes afviklet den 29. januar 2019 i Thisted.

Bliver du udvalgt til at gå videre i processen, opfordrer vi dig til at deltage i vores rekrutteringsseminar, som er en inspirerende dag med spændende øvelser og et individuelt interview, hvor vi får et mere nuanceret billede af dig som kandidatemne. Ønsker du ikke at deltage i rekrutteringsseminaret, kan du kontakte os, og så laver vi en aftale om en individuel samtale.

Gældsstyrelsen din nye arbejdsplads
Vi hjælper borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige

Gældsstyrelsens mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld. Vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår. Vi arbejder med klare præstationsmål og transparens. Det gør vi, fordi vi er drevet af at inddrive mest mulig gæld til det offentlige. Vi lykkes med vores opgave, fordi Gældsstyrelsens ledere og medarbejdere har en høj grad af faglig dedikation og stor viden på deres område.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansiering af den offentlige sektor. Er det dig?

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge

Kontakt
Kontaktperson
Bente Kjærsgaard
Tlf:
4115 6084
Adresse
Thisted Kystvej 4
7700 Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-01-2019
Udløber:
13-01-2019
Kviknummer:
LJA-69391887
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Offentlig,
Økonomi
Lignende job
& friends
Frist:
16-07-2019
Autonomous Mobility
Aalborg, Nordjylland
Frist:
16-07-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.