Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
VIPO VINDUER A/S

VIPO VINDUER A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 27-08-2018

Sælger

VIPO Vinduer A/S i Vestervig, søges en selvstændig sælger, der kan forestå salg af vinduer og døre. Virksomhedens ejer ser gerne at du indtræder som medejer og i ledelsen af virksomheden.

Virksomheden producer efter ordre, typisk til renoveringsopgaver i de større danske byer, hvor der fremstilles vinduer og døre efter specifikke mål og ønsker, efter gode håndværksmæssige traditioner og kvalitet.

Der søges en sælger der kan skabe kontakt til byggerådgiver og til den selvstændige tømrermester, hvor du formår at etablere et godt og tillidsfuldt samarbejde.

Du skal forvente at du skal udarbejde specifikke tilbud på konkrete ønsker, herunder at rådgive og servicere omkring mulige løsningsforslag. Dette i forhold til såvel nuværende kunder, som nye kunder.

Der tilbydes et job med meget stor frihed til selvstændigt at planlægge og gennemføre salgsarbejdet, herunder at følge op på de konkrete kontakter og på de udarbejdede tilbud.

Tiltrædelse kan ske straks, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Har du kendskab til byggebranchen og måske også til fremstilling af vinduer og døre, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Der tilbydes en lønpakke som modsvarer dine kvalifikationer og resultater, ligesom du tilbydes at blive medejer af virksomheden.

Du er velkommen til at indhente nærmere oplysninger om jobbet hos Victor Søgaard på telefon 97 94 14 55 eller 40 57 14 55. Der henvises i øvrigt til virksomhedens hjemmeside www.vipo.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 15. september 2018, gerne på mail til Victor@vipo.dk

VIPO Vinduer A/S
Håndværkervej 3, 7770 Vestervig.
Telefon 97 94 14 55, www.vipo.dk

Kontakt
Kontaktperson
Victor Søgaard
Tlf:
9794 1455
Adresse
Håndværkervej 3
7770 Vestervig
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-08-2018
Udløber:
15-09-2018
Kviknummer:
LJA-64906714
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Salg & Kommunikation
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
18-03-2019
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
18-03-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.