SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.707
2.707
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Attiri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab

|
Nordjylland
|
Indrykket 05-04-2022

Revisor-trainee til Attiri - statsautoriseret revisionsfirma

Din interesse for tal og økonomi, regnskaber og skatteforhold er stor. Du har gennemført en HHX, finansøkonom-uddannelse, HD, CMA eller noget der ligner, og nu er du klar til næste skridt. Du er lærenem, fuld af gå-på-mod og god til at samarbejde. Du er klar på at engagere dig i vores arbejdsplads, i opgaverne og i vores kunder. Og så du har en mening om, hvad du gerne vil på sigt – for så kan vi nemlig sammen skabe et rigtig godt uddannelsesforløb, der er skræddersyet til dig.

… Kan du se dig selv i det? Så vil vi rigtig gerne se en ansøgning fra dig!

Vi er ikke en af de helt store fisk i revisorbranchen, det ved vi godt. Til gengæld bliver du ikke overladt til dig selv, men bliver en del af arbejdspladsen på lige fod med dine kollegaer. Du får et læringsmiljø helt tæt på – med daglig sparring fra kollegerne og chefen. Du vil hurtigt opdage, at du med argumenterne i orden nemt kan få indflydelse på arbejdsgange, opgaveløsning og i mange andre sammenhænge.

Ansøgning og ansættelse

Din første arbejdsdag er 1. august 2022. Du arbejder 37 timer om ugen under mottoet frihed under ansvar.  

Mail os din ansøgning og CV hurtigst muligt på: info@attiri.dk – vi afholder samtaler løbende.

Lidt mere om os

Attiri er et statsautoriseret revisionsaktieselskab med base i Aalborg. Vi er pt. 6 medarbejdere. Ansvar, tillid, troværdigt engagement, innovative løsninger, resultater og iderigdom er nøgleord for os. Vi omsætter dem til virkelighed hver eneste dag i tæt samarbejde med vores kunder. Vi er et alternativ til de store revisionsfirmaer og udfører assistance for små og mellemstore virksomheder – altid med fokus på netop deres behov og særlige kendetegn.

Vi er en del af det landsdækkende og globale revisornetværk Kreston og har derfor specialiseret viden og erfaring til rådighed, alt imens vi bevarer fordelene ved at være en lille virksomhed.

Ring endelig på 9842 4430 med spørgsmål, hvis du vil vide mere om Attiri.

Kontakt
Kontaktperson
Jesper Ovesen
Tlf:
98424430
Adresse
9200 Aalborg SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-04-2022
Kviknummer:
LJA-83514225
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig,
Ledelse
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.