Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Revisor med interesse og erfaring indenfor selskaber, regnskab og skat til LN Erhverv

LandboNord

Brønderslev, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
LandboNord
Erhvervsparken 1
9700 Brønderslev
Tlf
21212677
Fax
96242430
Kontakt
 
Tlf
29462246
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-05-2023
Udløber
19-07-2023
Kviknummer
LJA-84805983
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Økonomi, Jura og retsvæsen, Offentlig, Ledelse

Brænder du for at servicere vores mange spændende små og mellemstore kunder indenfor andre erhverv? Så er du måske vores nye kollega i et professionelt team, der arbejder tæt sammen om at give kunderne den bedste rådgivning.

Jobbet

Som revisor i LN Erhverv, bliver du en del af LandboNords ØkonomiRådgivning. I LN Erhverv servicerer vi en lang række kunder og virksomheder i et bredt udvalg af brancher og størrelser. Vi har et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi har respekt for hinandens forskelligheder og hjælper hinanden. Du får din egen kundeportefølje, og vi tilbyder dig en række spændende muligheder, samtidig med du bliver en del af et kompetent og engageret rådgivningsteam, der skaber resultater gennem en fælles indsats.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.

  • Skatterådgivning, både til selskaber og kunder med anvendelse af virksomhedsordningen
  • Økonomisk rådgivning og regnskabsmæssig assistance
  • Udarbejdelse af årsrapporter og skatteregnskaber
  • Rådgivning om digitale produkter

Om dig

Du har erfaring med servicering af ejerledede virksomheder, og har stor viden om udarbejdelse af selskabsregnskaber og reglerne i virksomhedsordningen. Du formår at sætte dig ind i kundens forretning, behov og ønsker samt yder en velkvalificeret service, der giver værdi for kunden. Du har et skarpt blik for kundernes behov og omsætter dem til konkrete løsningsforslag.

Du har sandsynligvis en regnskabsmæssig uddannelse på HD-niveau eller lignende, og har som minimum fem års erfaring fra en revisions- og rådgivningsvirksomhed.

Attraktive ansættelsesforhold

Vores medarbejdere er vigtige for os. Vi fokuserer på langsigtet medarbejdertilknytning, og tilbyder personlig udvikling, uddannelse og faglig opdatering i et fleksibelt ansættelsesforhold, hvor vi lægger stor vægt på balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Om os

Trivsel og work-life-balance vægtes derfor meget højt - det skal være sjovt at gå på arbejde. Kundeporteføljen består af små- og mellemstore virksomheder herunder mange selskabskunder, som vi bl.a. leverer rådgivning og regnskabsassistance til. Vi lægger vægt på at være tæt på kunderne og der hvor værdien skabes.  

Søg stillingen

Ønsker du at høre mere om stillingen inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte, Statsautoriseret Revisor Claus Bjørnlund på tlf. 2946 2246 eller HR Business Partner Lene Bach på tlf. 9624 1759.

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger - derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Du søger stillingen ved at registrerer dig i vores rekrutteringsdatabase og uploade dit CV og din ansøgning via LandboNords hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
LandboNord
Erhvervsparken 1
9700 Brønderslev
Telefon
21212677
Fax
96242430
Kontaktperson
 
Telefon
29462246
Adresse
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-05-2023
Udløber
19-07-2023
Kviknummer
LJA-84805983
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration, Økonomi, Jura og retsvæsen, Offentlig, Ledelse