Revisor - Kundeportefølje indenfor byerhverv

LandboNord F.M.B.A.

Brønderslev, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
LandboNord F.M.B.A.
Erhvervsparken 1
9700 Brønderslev
Tlf
21212677
Kontakt
Karoline K. Thomsen
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-05-2024
Udløber
30-06-2024
Kviknummer
LJA-85472194
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige stillinger

Forestil dig situationen

Du ankommer til Erhvervsparken 1 og går gennem skydedørene til et muntert 'godmorgen' og smilende kollegaer, der sætter tonen for en dag fyldt med spændende udfordringer. Hos os er hverdagen ikke kun om arbejde - det er om at forme fremtiden.

Dine opgaver strømlines af digitale processer og en robot som personlig assistent, der frigør tid til det, der virkelig betyder noget: at levere den gode rådgivning og være med til at føre kundernes ambitioner ud i livet. Du oplever, at der er plads til både hyggelige formiddags- og frokostpauser med kollegaerne, fordi vi ved, at det bedste arbejde sker i en atmosfære af samarbejde og trivsel. Når solen begynder at dale, og dagen går på hæld, kan du roligt forlade kontoret. Din robotassistent er klar til at påtage sig de rutineprægede opgaver, så du kan nyde tid med familien eller vennerne uden bekymring. 

Kunne du se det for dig? 

For så kan du nu blive en del af en ambitiøs rådgivningsvirksomhed med 250 medarbejdere, der er en af de førende indenfor digitalisering i branchen. Vi tilbyder et full line rådgivningskoncept og huser specialister inden for regnskab & skat, digitalisering, agriculture, ESG, jura, salg og køb af ejendomme og meget mere.

Vi er en virksomhed, hvor der er plads til store og små ambitioner, at videreuddanne sig eller dygtiggøre sig på samme niveau. Og der er plads til fritid og familie. Selvom vi selvfølgelig har travle perioder med et sæsonbestemt arbejde, så er vi optaget af, at der skal være en god balance og mulighed for at forme og præge din egen hverdag.

Lad os uddybe kerneopgaven

Du bliver en del af LandboNords store ØkonomiRådgivning med 130 kollegaer fordelt på forskellige afdelinger og teams. Specifikt kan du se frem til at blive en del af LN Erhverv, der består af 10 dygtige medarbejdere. I LN Erhverv servicerer vi en lang række kunder og virksomheder i et bredt udvalg af brancher og størrelser, som ikke er indenfor landbrug og fødevarer. 

Som revisor får du en stor berøringsflade med egen kundeportefølje, hvor den tætte kundekontakt og rådgivning gør sig gældende uanset opgaverne. Dine opgaver kan spænde bredt indenfor:

  • Skatterådgivning, både til selskaber og kunder med anvendelse af virksomhedsordningen
  • Udarbejdelse og opstilling af regnskaber og årsrapporter
  • Regnskabsmæssige assistance
  • Rådgivning inden for regnskab og skat samt digitalisering

Det afsluttende kapitel om dig

Vi forestiller os, du kommer med en regnskabsmæssig uddannelse, men om det er HD, CMA, kontor med speciale i revision eller et traineeforløb gennem et revisionshus er ikke afgørende. Du har kombineret din uddannelse med praktisk erfaring indenfor regnskab og skat. Vi er dog mest nysgerrige på din profil, og vi kan tilpasse opgaverne efter dine kvalifikationer. 

Fortsættelse følger...

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt gerne rekrutteringspartner Karoline K. Thomsen på 21212677. Vi er klar til at tage imod dig og indkalder løbende til samtale, så tøv ikke med at sende os din ansøgning og CV snarest. Vi er på udkig efter nye kollegaer til flere af vores teams, så derfor kan opslaget blive forlænget. Opslaget vil blive fjernet når, vi har fundet vores nye kollegaer. 

”Du søger stillingen ved at registrere dig i vores rekrutteringsdatabase og uploade dit CV og din ansøgning via https://www.landbonord.dk/ln-karriere/revisorlnerhverv. Vi glæder os til at høre fra dig.”

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Gem
Virksomhed
LandboNord F.M.B.A.
Erhvervsparken 1
9700 Brønderslev
Telefon
21212677
Kontaktperson
Karoline K. Thomsen
Adresse
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-05-2024
Udløber
30-06-2024
Kviknummer
LJA-85472194
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige stillinger