SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.824
1.824
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Nordiske Medier

Nordiske Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 22-01-2020

Resultatorinteret studentermedhjælper til Bookingafdelingen

Resultatorienteret studentermedhjælper til Bookingafdelingen

Får du et kick ud af at nå dine mål og har du talegaverne i orden? Så er du måske den studentermedhjælper vi søger til Bookingafdelingen i Aalborg, hvor din primære opgave bliver at ringe til virksomheder og indhente permissions.


Om stillingen
Du bliver en del af Bookingafdelingen i Nordiske Medier, hvor hovedfokus er mødekoordinering for kørende sælgere i Danmark, som sælger markedsføring til onlinemedier og printudgivelser til specifikke brancher i industrien. Som studentermedhjælper i afdelingen bliver din primære funktion kontakt til vores kunder for at indhente permissions til vores fagspecifikke nyhedsbreve.

Permissions og nyhedsbrev-læsere er et vigtigt element i vores digitale forretning. Faktisk baserer vi helt grundlæggende en stor del af vores forretning netop på denne del. Derfor forventer vi, at du kan sætte dig ind i B2B-verdenen og give vores fremtidige læsere verdens bedste førstehåndsindtryk.

Vi er Skandinaviens største B2B-medie. Vores kunder er fra forskellige brancher og inkluderer mange kendte brands i dansk erhvervsliv. Du bliver en del af et stærkt team på seks medarbejdere, hvor du får en vigtig rolle i Nordiske Mediers digitale udvikling.

Om dig

Du er udadvendt og motiveres af at skabe gode resultater, ligesom du ikke lader dig slå ud af et nej. Det er vigtigt for os, at du ønsker at lære om - og sætte dig ind i - B2B-universet samt har en naturlig nysgerrig på digital B2B-marketing. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har talegaverne i orden og møder kunderne i øjenhøjde
  • Har et positivt mindset og et godt humør

Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring telemarketing eller lignende.

Om os

Nordiske Medier er en del af en innovativ mediekoncern, NORDJYSKE Medier. Nordiske Medier er Skandinaviens største virksomhed inden for fagmedier med flere end 50 faste titler i Danmark, Sverige og Norge både på print og online. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. Vi udsender online-nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere, og har 450.000 læsere på vores printmedier.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Nordiske Medier, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor lægger vi stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner, og dette med udgangspunkt i vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige". Vi støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder for Bookingafdelingen Tanja Stadsgaard Petersen tlf. 2212 3410 eller tsp@nordiskemedier.dk. Se evt. mere om Nordiske Medier på www.nordiskemedier.dk.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 8 timer om ugen, og arbejdstiden aftales individuelt. Jobbet udføres fra Nordiske Medier, Langagervej 1, 9220 Aalborg Ø.

Ansøgning
Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordiskemedier.dk hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.Kontakt
Kontaktperson
Tanja Stadsgaard Pedersen
Tlf:
2212 3410
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-01-2020
Udløber:
29-02-2020
Kviknummer:
LJA-79012201
Jobtype:
Deltid
Studiejob
Arbejdsområde:
Media
Lignende job
Erhvervsskolerne Aars
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
10-08-2020
Erhvervsskolerne Aars
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
20-08-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.