SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.824
1.824
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier A/S

NORDJYSKE Medier A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 11-02-2020

Resultatorienteret Salgschef til NORDJYSKE Medier

Resultatorienteret Salgschef til NORDJYSKE Mediers Erhvervssalg

Er du en passioneret leder, der er resultatorienteret og naturligt skaber relationer til kunder? Er du bevidst om, at du er en rollemodel, som altid selv går forrest, og brænder du samtidig for at skabe resultater gennem andre? Så er du måske NORDJYSKE Mediers nye salgschef i afdelingen for Erhvervssalg.

Om stillingen
Som Salgschef i NORDJYSKE Medier bliver du ansvarlig for et team på 12 medarbejdere, som i dagligdagen har fokus på salg af markedsføring og erhvervsrelaterede løsninger via NORDJYSKE Mediers mange platforme. Det geografiske område du skal dække er fra Hobro i syd, til Thisted og Mors i vest og til Aalborg i nord. Det er disse lokationer, som dine medarbejdere er tilknyttet.

Hverdagen med dit team bliver præget af god energi og ambitionen om at nå de fælles mål. Det bliver din opgave at udvikle medarbejdernes kompetencer i en omskiftelig mediebranche og agere sparringspartner i det daglige salg. Du vil samtidig have til opgave at styrke NORDJYSKE Mediers netværk i det pågældende lokalområde. Du vil bidrage med viden og indsigt i forhold til udviklingen af NORDJYSKE Mediers produktudbud til det nordjyske erhvervsliv.

Om dig
For at lykkedes i rollen, skal du være resultatorienteret og brænde for ledelse. Det er vigtigt, at du ved, hvordan man på en god måde leder og udvikler medarbejdere. Vi lægger vægt på, at du:

  • Er vedholdende og udadvendt
  • Brænder for at skabe resultater gennem andre
  • Har et stort drive og en energi, der smitter dit team og dine omgivelser
  • Er en holdspiller med overskud til at skabe et godt arbejdsmiljø omkring dig
  • Motiveres af at nå dine mål og finder det naturligt at blive målt i det daglige

Du er desuden god til at skabe relationer og er nærværende i din ledelsesstil, ligesom du er bevidst om, at du er en rollemodel, som altid selv går forrest.

Om os

Vi er en innovativ mediekoncern, der med udgangspunkt i Nordjylland skaber nærkontakt mellem mennesker. Det sker gennem vores medier og publikationer, hvor vi er tæt på folks liv, det samfund de færdes i og det, som de beskæftiger sig med. Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos NORDJYSKE Medier, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor lægger vi stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner, og dette med udgangspunkt i vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige". Vi støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Vi tilbyder dig:

  • Et spændende job med stor kontaktflade
  • En dynamisk arbejdsplads med engagerede og gode kolleger, samt gode personaleforhold
  • En uformel kultur med en direkte omgangstone og respekt for hinanden
  • Et arbejdsmiljø, der lægger vægt på samarbejde, udvikling og faglig sparring

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Konstitueret Salgsdirektør Jeppe Kristensen på tlf. 2249 1433 eller jk75@nordjyske.dk.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid. Jobbet udføres primært fra NORDJYSKE Mediers lokationer i Hobro, Thisted og Mors samt Aalborg.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordjyske.dk hurtigst muligt, da vi løbende afholder ansættelsessamtaler. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

NORDJYSKE Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Kontakt
Kontaktperson
Jeppe Kristensen
Tlf:
2249 1433
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-02-2020
Udløber:
12-03-2020
Kviknummer:
LJA-79310982
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Marketing,
Media,
Salg & Kommunikation
Lignende job
Erhvervsskolerne Aars
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
10-08-2020
Erhvervsskolerne Aars
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
20-08-2020
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
17-08-2020
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
14-08-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.