SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.933
1.933
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier

NORDJYSKE Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 28-01-2021

Reporter

Reporter

Tænder du på at lave journalistik med ambitioner og udfordre traditionel medieformidling?

NORDJYSKE MEDIER SØGER EN SKARP REPORTER, DER ER KLAR TIL AT FORTÆLLE PÅ NYE MÅDER

Om stillingen

Du bliver en del af et nyt medie, som skal styrke dækningen af arbejdslivet i Nordjylland og knytte bånd mellem de flere hundredetusinde danskere, der går på job i både den private og offentlige sektor i landets 11 nordligste kommuner. Vi kalder det at være fællesskabere.

Sammen med resten af teamet skal du udfordre standarderne for form, indhold og distribution og producere en række stærke formater til nordjyder med ambitioner.

Vi bruger gerne fiktionens og tidens virkemidler samt aktuelle platforme til at nå dem. Du er både en effektiv skribent og multimediel reporter.

Om dig

Du har nutidens medier i blodet og en relevant uddannelse i journalistik eller kommunikation.
Vi forventer desuden, at du

  • både kan overraske og udfordre i din formidling
  • har humor og ikke er bange for at bruge dig selv
  • er en passioneret fortæller
  • er flydende i video, lyd og tekst
  • er effektiv, selvkørende og ansvarsfuld
  • er entusiastisk og påvirker dine omgivelser med din energiske tilgang
  • har grafisk forståelse
  • er som en fisk i vandet når det gælder platforme som eksempelvis LinkedIn, Facebook og Instagram.

NORDJYSKE Medier tilbyder
Ansættelse i en innovativ og førende mediekoncern, hvor dine muligheder for personlig udvikling er store. Du får dygtige og professionelle kollegaer, som brænder for det de laver og har stor indsigt i branchen. Vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier.

Ansættelsesvilkår

Gode ansættelsesvilkår med løn efter gældende overenskomst. Stillingen er på fuld tid og tidsbegrænset til 1 år. Arbejdssted er i Aalborg.

Alt det praktiske

Send din ansøgning mrk. reporter og CV i PDF-format til personale@nordjyske.dk senest 11. februar 2021. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og senest 1. april 2021.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til chefredaktør Karl Erik Stougaard eller redaktionschef Tom Bue på tlf. 99 35 35 35.

For yderligere information om NORDJYSKE Medier se www.nordjyskemedier.dk
 
NORDJYSKE Medier A/S ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

NORDJYSKE Medier er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker. Vi er Nordjylland og Nordjylland er os. Vi oplyser, engagerer og inspirerer nordjyderne på relevante platforme. Vi sørger for perspektiv og er tæt på nordjydernes liv og er en del af det samfund, de færdes i, og det, de beskæftiger sig med. NORDJYSKE Medier er med opstart den 2. januar 1767 den næstældste medievirksomhed i Danmark og beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 650 medarbejdere fordelt over en lang række forskellige faggrupper.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos NORDJYSKE Medier A/S, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor bliver der lagt stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner, og dette med udgangspunkt i vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige" som er vores værdisæt i alt hvad vi gør. Vi støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Kontakt
Kontaktperson
Karl Erik Stougaard
Tlf:
9935 3535
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-01-2021
Udløber:
11-02-2021
Kviknummer:
LJA-81642454
Jobtype:
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde:
Media,
Salg & Kommunikation
Lignende job
Foldens Hotel Aps
Frederikshavn, Nordjylland
Frist:
12-03-2021
Foldens Hotel Aps
Frederikshavn, Nordjylland
Frist:
12-03-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.