Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Dansk Byggeri

Dansk Byggeri

|
Indrykket 25-01-2019

Regionalpolitisk konsulent

til Dansk Byggeri

Har du lyst til at arbejde bredt med kommunal og regional interessevaretagelse, indflydelse og synlighed for bygge- og anlægsbranchen? Og er du udadvendt og stortrives med at have kontakt til mange forskellige samarbejdspartnere, så har vi et spændende job som regionskonsulent for Dansk Byggeri Nordjylland og Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland.

Som regionskonsulent i Dansk Byggeri bliver du en del af et dynamisk team i afdelingen for Regionalpolitik, arbejdsmarked og uddannelse. Det er afdelingens opgave at varetage Dansk Byggeris erhvervspolitiske interesser lokalt og regionalt.

Din rolle
Du er Dansk Byggeris repræsentant overfor såvel medlemmer, borgmestre og embedsmænd i kommunerne. Medlemmerne er i centrum for vores arbejde, og din opgave er sammen med de regionale bestyrelser at få bygge- og anlægsbranchen sat på dagsordenen ude i kommunerne, hos borgmestrene og i de regionale medier.

Du er konsulent for bestyrelserne i Nordjylland samt Midt- og Vestjylland, dvs. at du planlægger og deltager i bestyrelsesmøder og generalforsamlinger.

Din profil
Du har en del års erfaring på arbejdsmarkedet, gerne fra en kommune, et erhvervs- eller væksthus eller fra en organisation.

Som person er du selvkørende og kan håndtere mange forskellige arbejdsopgaver, som du selvstændigt tilrettelægger i samarbejde med kollegaer samt bestyrelserne i de regioner, du betjener.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en attraktiv og udfordrende fuldtidsstilling med stort selvstændigt ansvar, hvor der altid vil være opbakning og tæt samarbejde med kompetente og engagerede kollegaer fra hele huset.

Arbejdstiden tilrettelægges fleksibelt uden øverste arbejdstid. Som udgangspunkt udføres arbejdet fra Dansk Byggeris kontor i Århus, men det vil være muligt at arbejde hjemmefra. Der vil være en del møder rundt i Nordjylland og Midt- og Vestjylland. Løn forhandles individuelt på baggrund af din erfaring og dine kvalifikationer.

Tiltrædelse 1. april 2019, der indkaldes til samtale i anden halvdel af februar. Ansøgning og CV sendes til: ansog@danskbyggeri.dk senest d.17. februar 2019 mærket Regionalpolitisk konsulent.

Ønsker du mere information om stillingen kontaktes: Underdirektør Louise Pihl på tlf. 7216 0177 eller chefkonsulent Peter Wagner på tlf. 2566 6309.

Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation inde for byggeri, anlæg og byggeindustrien. Med omkring 5700 medlemmer spænder organisationen bredt geografisk og fagligt, og dækker alle led i byggeprocessen. Dansk Byggeri er partipolitisk neutral og samarbejder med de partier, organisationer og andre aktører, der har de samme mål. Politiske alliancer tilstræbes og kan variere fra sag til sag.

Kontakt
Kontaktperson
Louise Pihl
Tlf:
7216 0177
Adresse
Nørre Voldgade 106
1358 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-01-2019
Udløber:
17-02-2019
Kviknummer:
LJA-70065414
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Kontor og administration,
Offentlig,
Organisation og forening
Lignende job
Asgaard Recruitment
Thisted, Nordjylland
Frist:
17-10-2019
HOBRO KIRKE
Mariagerfjord, Nordjylland
Frist:
09-09-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.