SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.662
2.662
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Forsvarsministeriet Personalestyrelsen

Forsvarsministeriet Personalestyrelsen

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-09-2021

Redder til Skagen

REDDER MED TILKALDEVAGT TIL SKAGEN REDNINGSSTATION

Er du Skagen Redningsstations nye redder og bådmand med tilkaldevagt, som ved siden af sit faste job, har lyst til og mulighed for at indgå i stationens redningsberedskab? Hvis ja, så læs mere og send os din ansøgning.

Om os
Kystredningstjenesten udfører hele året igennem mange forskellige redningsaktioner, og når alarmen lyder er det vigtigste, at alle kender hinanden, ved hvilken opgave de skal udføre og at de stoler på hinanden. Det er et fællesskab, som bringer en stolthed med sig og vi arbejder målrettet på at gøre kystredningstjenesten til en af verdens bedste.

Om stillingen
Du indgår i beredskabet på stationen, og har sammen med dine kolleger til opgave at gøre farvandet ud for Skagen til et mere sikkert sted. Desuden deltager du i aktioner og øvelser. Du bliver løbende uddannet, primært i løbet af de to første ansættelsesår, hvor du gennemgår et uddannelsesforløb som bl.a. indeholder førstehjælp, sikkerhedsuddannelse, radiokursus og sejlads- og motorkursus.

Det er et krav, at du til enhver tid på døgnet kan stille indenfor 15 minutter på stationen og løfte opgaver af redningsmæssig karakterer. Det er derfor essentielt, at du bor i nærheden af redningsstationen.

Jobbet som redningsmand er baseret på, at du har fuldtidsarbejde ved siden af. Derfor er det vigtigt, at din arbejdsgiver er indstillet på, at du ved udkald må forlade din arbejdsplads med kort varsel.

Du er en del af et team af gode kollegaer, hvor der er et tæt sammenhold og du er en del af en kultur, hvor vi er stolte af vores arbejde, og hvor vi sætter en ære i at redde folk i nød.

Om dig
Du skal kunne opnå et gyldigt sundhedsbevis for søfarende uden begrænsninger (Blå bog). Det vil være en fordel, men er ikke et krav, hvis du har erhvervsduelighedsbevis i sejlads og radiocertifikat (ROC).

Kendskab til farvandet ud for Skagen er en fordel, da du som redningsmand skal kunne begå dig på havet i alt slags vejr og alle slags redningsaktioner. Det vil være en fordel, hvis du taler og forstår engelsk, da en stor del af vores kommunikation over radioen foregår med udenlandske fartøjer.

Ansættelsesvilkår
Du bliver ansat og aflønnet efter den gældende organisationsaftale for Redningspersonale ved redningsstationerne under Forsvarsministeriet mellem Forsvarets Personeltjeneste (nu Forsvarsministeriets Personalestyrelse) og Foreningen af Danske redningsmænd og Lokalaftale mellem Forsvarets Personeltjeneste og Foreningen af Danske Redningsmænd om tillæg til redningsmænd samt Lokalaftale mellem Forsvarets Personeltjeneste og Foreningen af Danske Redningsmænd om aktivitetstillæg og rekrutteringstillæg.

Som rådighedsansat redningsmand vil du modtage et rådighedsbeløb på 1.615,79 kr. pr. måned og tillæg i henhold til lokalaftale om aktivitetstillæg og rekrutteringstillæg. Herudover vil du blive aflønnet 168,75 kr. pr. time for aktiv tjeneste.
Det er en betingelse for en eventuel ansættelse, at du kan opnå et gyldigt sundhedsbevis for søfarende uden begrænsninger (Blå bog). Du skal kunne fremvise en straffeattest til vurdering ved en eventuel samtale.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte stationsleder Michael Pedersen på telefon 4015 6090. Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Birgit Jepsen på telefon 7281 9183.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Vær opmærksom på at bilag skal uploades som pdf. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 17. oktober 2021.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Skagen redningsstation
Skagen redningsstation er en del af Kystredningstjenesten, som er en enhed i Søværnets 3. Eskadre. Der er i alt 21 redningsstationer fordelt over hele Danmark og der er ca. 200 redningsfolk ansat. Skagen redningsstation er normeret til 3 fastansatte redningsmænd og 8 redningsmænd på tilkaldevagt samt 5 reserve redningsmænd.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kontakt
Kontaktperson
Web:
Adresse
Lautruphøj 8
2750 Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-09-2021
Udløber:
17-10-2021
Kviknummer:
LJA-82630193
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Offentlig,
Øvrige stillinger
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.