Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Redaktør til Licitationen - Byggeriets Dagblad og Building Supply

Nordiske Medier

København, Storkøbenhavn

Fuldtid
Kontakt
Nordiske Medier
Mimersgade 47
2200 København N
Tlf
4485 8899
Kontakt
Søren Dietrichsen
Tlf
42831921
Mimersgade 47
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-08-2022
Udløber
31-08-2022
Kviknummer
LJA-83917103
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Media

Nordiske Medier A/S søger en redaktør til at stå i spidsen for Licitationen - Byggeriets Dagblad, der er det største og vigtigste medie til at dække dansk byggeri. Redaktøren vil desuden have ansvaret for onlinemediet Building Supply.

Licitationen udkommer som avis alle ugens hverdage heraf de fire på print men arbejder ud fra en webfirst-strategi. Vores ambitioner er høje, og vi leverer kvalitetsjournalistik, som brugerne vil betale for og vi er byggeriets foretrukne medie i Danmark.

Med en redaktion på p.t. syv fastansatte journalister dækker vi byggebranchen bedst og beskriver nysgerrigt og kritisk, hvad der sker i hele landet. Vi gør det altid ud fra en fair tilgang, hvor vi giver alle parter mulighed for at komme til orde. Og vi vil inspirere og hjælpe vores kunder til en bedre forretning.

Om stillingen
Den nye redaktør får en stor rolle i at sikre udgivelserne på alle platforme. Du skal gå forrest i det daglige arbejde og hver dag sikre en stærk dækning af byggeriet på print og web. Til det vil du også have et stærkt samarbejde med vores analyseafdeling, der kan danne baggrund for analytiske journalistiske historier.

Da du bliver personaleansvarlig, er det afgørende, at du interesserer dig for både journalistik og ledelse. Du skal både kunne lede de daglige redaktionsmøder og samtidig sikre, at den enkelte journalist får den rette coaching og sparring. Herunder er der i Nordiske Medier ambitioner om at udvikle medarbejderne - alle ansatte har eksempelvis 1:1 med deres chef på månedlig basis.

Du skal også have et blik for, hvordan de to byggemedier kan komme til at stå endnu stærkere i målgruppen. Vi vil især vækste vores onlineforretning, så du skal kunne bidrage med viden om, hvordan vi løfter antallet af betalende brugere digitalt. Og du vil få ansvar for, at trafikken vokser online.

Som redaktør tager du ordet på lederplads i Licitationen, og du samarbejder med eventafdelingen i Nordiske Medier omkring events inden for bygge- og anlægsbranchen eksempelvis Building Awards.

Den nye redaktør refererer til den ansvarshavende chefredaktør i Nordiske Medier og bliver en del af den redaktionelle ledelse i Nordiske Medier.

Om dig

  • Du har en journalistisk baggrund og har gerne erfaring med erhvervsjournalistik fra print- eller onlinemedier.
  • Du har flere års erfaring som redaktør eller har haft minimum 5-6 år som skrivende erhvervsjournalist, men vil gerne prøve kræfter med en redaktørrolle.
  • Erfaring med og kendskab til bygge- og anlægsbranchen er en stor fordel, men ikke et krav.
  • Du har stærke digitale kompetencer, men er heller ikke uerfaren med print og ved, hvordan en avis sættes sammen.
  • Du har et stort nyhedsdrive og ved, at det handler om at være først med nyhederne.
  • Du kan drive og facilitere egne nyheder frem hos journalisterne.

Om os
Licitationen Byggeriets dagblad - er en del af mediehuset Nordiske Medier, som er Nordens største B2B mediehus inden for fagmedier med flere end 50 faste titler i Danmark og Sverige på print og online. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og udsender online-nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere. Vi har 450.000 læsere på de danske printmedier.

Som datterselskab af Det Nordjyske Mediehus er Nordiske Medier informations- og kommunikationskanal for mange forskellige brancher herunder byggebranchen, fødevareindustrien, søfart, plejesektoren m.fl. Der sendes online nyhedsbreve ud til mere end 550.000 modtagere og der er omkring 450.000 læsere af Nordiske Mediers printmedier.

Nordiske Medier er et stolt og innovativt mediehus med over 200 medarbejdere fordelt over København, Stockholm, Aalborg og Odense. Bliv klogere på Nordiske Medier og deres arbejde inden du søger stillingen. Læs mere her: https://omos.nordiskemedier.dk/medier/

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og arbejdsstedet er Mimersgade i København, men byggegruppen har også journalister tilknyttet redaktionen i Aalborg.

Løn efter kvalifikationer. Der er 3 måneders prøvetid i stillingen.

For yderligere informationer kontakt ansvarshavende chefredaktør Søren Dietrichsen, Nordiske Medier, på telefon 4283 1921 eller mail sd@nordiskemedier.dk

Har vi fanget din opmærksomhed?
Så send din ansøgning hurtigst muligt sammen med dit CV. Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side. Ansøgningsfristen er 31. august 2022, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler, og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

I Nordiske Medier ønsker vi at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Skulle du opleve tekniske udfordringer med at uploade din ansøgning via "Send ansøgning "-formularen, kontakt os da venligst på personale@dnmh.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Nordiske Medier
Mimersgade 47
2200 København N
Telefon
4485 8899
Kontaktperson
Søren Dietrichsen
Telefon
42831921
Adresse
Mimersgade 47
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-08-2022
Udløber
31-08-2022
Kviknummer
LJA-83917103
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Media