SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.641
1.641
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier

NORDJYSKE Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 26-01-2021

Redaktionschef til digitalt start-up medie

Redaktionschef til digitalt start-up medie

Vi søger en ambitiøs redaktionschef med stærke digitale kompetencer til et nyt medie, der ser dagens lys i Nordjylland i begyndelsen af 2021. Det bliver det første regionale medie i Danmark, som er tænkt, født og formet til en digital tilværelse, og ambitionerne er høje fra begyndelsen.

Det nye medie skal styrke dækningen af arbejdslivet i Nordjylland og knytte bånd mellem de flere hundredetusinde danskere, der går på job i både den private og offentlige sektor i landets 11 nordligste kommuner. Vi kalder det at være fællesskabere.

Regionale og lokale medier spiller en vigtig rolle i mange menneskers dagligdag. De er en indbygget del af den demokratiske infrastruktur i vores lokalsamfund, og det nye medie bringer os i kontakt med målgrupper, som ønsker at blive involveret, underholdt og informeret af medier med et globalt udsyn, men med en lokal og personlig forankring.

Vi er næsten klar til at trykke på knappen, men mangler den daglige leder, der kan videreudvikle mediet fra sit nuværende evolutionsstadie og få det til at spille hver eneste dag, når det går live.

Som redaktionschef får du ansvaret for en dedikeret redaktion af digitale journalister og andre indholdsproducenter og et budget til at få mediet, dig selv og dine medarbejdere til at lykkes. Dine vigtigste opgaver bliver internt at udvikle, igangsætte og producere indhold og eksternt at profilere mediet over for samarbejdspartnere og offentligheden. Du skal være drivkraften i at skabe en utraditionel og eksperimenterede kultur omkring et medie, der er udviklet i samarbejde med de skarpeste og mest innovative hoveder i Danmark.

Om dig

Vi forventer, at du har unikke, digitale kompetencer og formentlig en journalistisk eller kommunikationsmæssig baggrund. Du har praktisk erfaring med at drive historier frem fra idé til publicering og en oprigtig lyst og evne til at indgå i og lede et hold af kreative medarbejdere, ligesom du aktivt vil kaste dig ind i markedsføringen af mediet over for både brugere og partnere. Det er en fordel, hvis du har kendskab til erhvervsstof, men ikke en forudsætning. Det væsentlige er dog, at du

  • er en udadvendt og energisk ledertype
  • trives i snitfladen mellem publicistiske dyder og kommercielle samarbejder
  • fascineres af muligheden for at skabe et nyt medie.

Om os
Det nye medie er en central, men selvstændig del i NORDJYSKE Mediers digitale transformationsstrategi.

NORDJYSKE Medier er en fondsejet, velkonsolideret virksomhed. Du får plads i den redaktionelle ledergruppe og refererer til ansvarshavende chefredaktør Karl Erik Stougaard, men du har samtidig fuld kommerciel opbakning.

Dit kontor vil være i Aalborg. Aalborg er en moderne og levende by med stor tilflytning, et vidtfavnende kulturliv og optimale muligheder for både familier og singler. Lige uden for døren har du Danmarks smukkeste kyster, skove og fredede natur.

Du får dygtige og professionelle kolleger, som brænder for det, de laver, og som har stor indsigt i branchen. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier.

Vi arbejder i et agilt og innovativt miljø med højt til loftet og med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Ansættelsesvilkår
Gode ansættelsesvilkår med løn efter kvalifikationer. Stillingen er på fuld tid med arbejdssted i Aalborg.

Alt det praktiske

Send din ansøgning mrk. redaktionschef til digitalt start-up medie og CV i PDF-format til personale@nordjyske.dk senest 9. februar 2021. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ansvarshavende chefredaktør, Karl Erik Stougaard, på tlf. 5121 5548 eller mail kes@nordjyske.dk.

For yderligere information om NORDJYSKE Medier se www.nordjyskemedier.dk

NORDJYSKE Medier A/S ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

NORDJYSKE Medier er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker. Vi er Nordjylland og Nordjylland er os. Vi oplyser, engagerer og inspirerer nordjyderne på relevante platforme. Vi sørger for perspektiv og er tæt på nordjydernes liv og er en del af det samfund, de færdes i, og det, de beskæftiger sig med. NORDJYSKE Medier er med opstart den 2. januar 1767 den næstældste medievirksomhed i Danmark og beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 650 medarbejdere fordelt over en lang række forskellige faggrupper.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos NORDJYSKE Medier A/S, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor bliver der lagt stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner, og dette med udgangspunkt i vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige" som er vores værdisæt i alt hvad vi gør. Vi støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.


Kontakt
Kontaktperson
Karl Erik Stougaard
Tlf:
5121 5548
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-01-2021
Udløber:
09-02-2021
Kviknummer:
LJA-81633857
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Media
Lignende job
Statens Administration Hjørring
Hjørring, Nordjylland
Frist:
25-02-2021
Statens Administration Hjørring
Hjørring, Nordjylland
Frist:
25-02-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.