SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.433
2.433
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Nordiske Medier

Nordiske Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 01-11-2019

Redaktionelt studiejob v/ Nordiske Medier, Aalborg

Vi søger en skarp redaktionsassistent, som brænder for at være med til at formidle businessnyheder til industrien. Du bliver en del af vores ambitiøse redaktionsteam og skal blandt andet hjælpe os med redigerings- og tastearbejde samt andre redaktionsopgaver.

Om stillingen
Som studentermedhjælper i rollen som redaktionsassistent bliver du en del af redaktionen. Hovedfokus i afdelingen er Business-to-Business journalistik i form af udarbejdelsen af redaktionelt indhold til onlinemedier til specifikke brancher i industrien. Eksempelvis indenfor byggeri, transport eller energi.

Du bliver en del af vores ambitiøse redaktionsteam på 10 medarbejdere, og dine primære opgaver bliver tastearbejde, redigeringsopgaver samt andre redaktionelle opgaver. Du får dygtige og professionelle kollegaer, som brænder for det, de laver.

Om dig

Vi forestiller os, at du studerer kommunikation, dansk, journalistik eller sprog. Din baggrund er ikke afgørende, men vi vægter højt, at du:

  • Skriver korrekt dansk og har styr på grammatikken
  • Trives med at arbejde systematisk
  • Mestrer at arbejde struktureret med respekt for deadlines

Om os
Nordiske Medier er en del af en innovativ mediekoncern, NORDJYSKE Medier. Nordiske Medier er den førende medievirksomhed indenfor B2B i Danmark og Sverige, og vi beskæftiger knap 200 ansatte med udgangspunkt i Aalborg, København, Stockholm, Gøteborg, Helsingborg og Oslo.

Vi er en relativ ung virksomhed med stort fokus på vækst præget af gode, dygtige kolleger med meget bred faglighed som journalister, grafikere, supportere, sælgere og mødekoordinatorer. Alle har en afgørende rolle i den fortsatte vækst.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Nordiske Medier, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor lægger vi stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner, og dette med udgangspunkt i vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige". Vi støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Redaktør Henrik Eilers på tlf. 7228 6971 eller redaktionschef Stefan Buur Hansen på tlf. 7228 9676. Se evt. mere om Nordiske Medier på www.nordiskemedier.dk.

Ansættelsesvilkår
Timetallet vil variere, men gennemsnitligt vil det være 5-8 timer pr. uge. Arbejdstiden er fleksibel og aftales individuelt. Jobbet udføres fra Nordiske Mediers afdeling på Langagervej, Aalborg. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordiskemedier.dk hurtigst muligt. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.Kontakt
Kontaktperson
Henrik Eilers
Tlf:
7228 6971
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-11-2019
Udløber:
01-12-2019
Kviknummer:
LJA-77003300
Jobtype:
Studiejob
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Media
Lignende job
Thisted Kommune
Thisted, Nordjylland
Frist:
02-06-2020
Thisted Kommune
Thisted, Nordjylland
Frist:
15-06-2020
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
10-06-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.