SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
3.264
3.264
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 02-05-2022

Redaktionel multikunstner til ambitiøse lokalmedier

Har du næse for nyheder? Kan du arbejde struktureret i en nytænkende afdeling under konstant udvikling? Og ser du i mere end én forstand værdien i den lokale journalistik? Så er du måske den nye Content Editor i Nordjyske Lokalmedier.

Gør lokaljournalistikken værdifuld
Det Nordjyske Mediehus har en ambition om at være tæt på alle nordjyder. Det sker blandt andet ved at udgive 20 lokalaviser samt drive syv lokale websites og udsende 35 ugentlige nyhedsbreve, som alle er forankret internt i mediehuset under Nordjyske Lokalmedier.

Som Content Editor medvirker du til, at både websites og lokalaviser hele tiden fremstår skarpe og opdaterede med det mest relevante indhold.

Du indgår i et lille og nystartet team, hvor store ambitioner og tæt samarbejde er hinandens forudsætninger. Du får reference til Nordjyske Lokalmediers Content Manager, men kommer i det hele taget til at have snitflader i hele Det Nordjyske Mediehus både i forhold til geografi og forretningsområder.

Vi tror på, at god journalistik skaber værdi for alle. Du skal derfor medvirke til, at vores lokale nyheder når ud til et så bredt publikum som muligt, så værdien øges for både modtagere, afsendere og annoncører.

Nyhedsnæse og Nordjylland i hjertet

Du har mod på at kaste dig ud i en satsning, som der ikke findes mange andre af i det danske medielandskab lige nu.

Vi udgiver lokalaviser hver uge. Vi udsender nyhedsbreve hver dag. Og vi opdaterer websites hele viden.

Du er medvirkende til, at det hele fremstår skarpt og velprioriteret.

Du har derfor en ufejlbarlig fornemmelse for nyheder, som du løbende verificerer og opdaterer med data om læsernes adfærd. Du arbejder grundlæggende struktureret, men kan også sætte alle planer på pause, når den gule bjælke med breaking news skal tændes.

Du har altid læseren i centrum hvad enten du opsnuser gode historier ekstern, skarpvinkler en kollegas arbejde eller skriver artiklerne selv.

Du brænder for Nordjylland og kan se værdien i de nære, lokale nyheder, som bekræfter læserne i, at de bor et sted, hvor det er rart at være.

På det faglige plan forventer vi, at du:

  • Er både velformuleret og hurtigt skrivende
  • Kan træffe redaktionelt funderede beslutninger under hensyntagen til alle interessenter
  • Er helt med på, hvad Crowdtangle, Google Trends og SEO-tekster betyder

det personlige plan løfter du bedst din rolle ved, at du:

  • Er grundlæggende struktureret uden at flere daglige afbrydelser og ændringer ødelægger din dag
  • Formår at indgå gnidningsfrit i både større og mindre teams internt i mediehuset
  • Bidrager aktivt til, at vi fortsat kombinerer store ambitioner med højt humør internt i teamet

Vi tilbyder
Når du træder ind ad døren hos Det Nordjyske Mediehus, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs. Vi arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen.

Du vil hurtigt opleve, at vi har en ambition om at være det mest attraktive mediehus i Danmark. Vi arbejder nemlig aktivt for at sikre et godt og bæredygtigt arbejdsmiljø, ligesom vi er vores sociale ansvar bevidst. Vi tager løbende temperaturen på vores medarbejderengagement med fokus på at fastholde en høj trivsel og arbejdsglæde.

Hos os er der plads til, at du kan udvikle dig. Vi har en strategisk ambition, der går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud, blandt meget andet kan du deltage i vores sociale- og sundhedsfremmende aktiviteter.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Content Manager Dan S. Frandsen på mail:?dsf@dnmh.dk eller mobil 28 92 25 50.

Dine ansættelsesvilkår

Vi håber, du kan starte i jobbet den 1. juni 2022 eller hurtigst muligt efter aftale.

Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår med løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Stillingen er på fuld tid med fast arbejdssted i Aalborg samt jævnlige besøg på de lokale redaktioner i henholdsvis Hobro, Thisted, Hjørring og Frederikshavn.

Søg stillingen
Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side.

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler og lukker stillingen, så snart den rette kandidat er fundet.

 

 
I Det Nordjyske Mediehus ønsker vi at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vi er Nordjylland og Nordjylland er os
Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Sammen er vi fællesskabere af Danmarks stærkeste region, og vi har en klar forventning om, at de medarbejdere, vi ansætter, også brænder for at være nordjyske fællesskabere.

Det Nordjyske Mediehus rummer brands som NORDJYSKE, Vigeur, radiokanalerne ANR og Radio Nordjyske, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og aalborg:nu samt godt 20 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Med afsæt i vores værdier - åbne, modige, ordentlige og passionerede - bygger vi vores virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien.

Det Nordjyske Mediehus har på nuværende tidspunkt hovedsæde på Langagervej i Aalborg. I 2023 rykker vi ind i et nyt domicil i moderne, tidssvarende lokaler på Aalborgs havnefront med det formål at komme tættere på nordjyderne.


Du kan læse mere om os på www.detnordjyskemediehus.dk

Kontakt
Kontaktperson
Dan S. Frandsen
Tlf:
2892 2550
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-05-2022
Udløber:
16-05-2022
Kviknummer:
LJA-83580330
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Media
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
05-06-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
30-05-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
25-05-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
03-06-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
01-06-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.