SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.773
1.773
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier

NORDJYSKE Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 29-05-2019

Redaktionel Marketeer

Har du moderne medier i blodet? Brænder du for at forbinde brugere med det rigtige indhold? Og kan du sælge underholdning, viden og forståelse? Så er du måske den, vi søger til stillingen som Redaktionel Marketeer.

NORDJYSKE Medier er i en rivende digital udvikling, og et af vores nyeste tiltag har fokus på unge. Vi søger derfor en Redaktionel Marketeer til et nyt og dedikeret team, som producerer indhold målrettet unge mediebrugere. Du får en nøgleposition, hvorfra du kommer til at samarbejde med en bred kontaktflade i hele organisationen.

Ansvar og opgaver
I det daglige bliver det dit ansvar, at det indhold vi producerer målrettet unge, når frem til brugernes øjne, ører og opmærksomhed.

I samspil med vores redaktionelle SoMe-folk og radioredaktionen laver I journalistik i øjenhøjde til teenagere, studerende og unge voksne. For at nå mediebrugerne benytter vi gerne nye virkemidler i samspil med alle relevante platforme både vores egne samt andres platforme. Vi møder desuden brugerne fysisk til vores redaktionelle events.

Hvad tænker vi om dig?
Du har moderne medier i blodet, og er en passioneret digital marketeer. Vi forventer desuden, at du:

  • Har grafisk forståelse og er som en fisk i vandet, når det gælder digitale værktøjer til at publicere indhold til apps, news feed, website, sociale medier etc.
  • Er selvkørende og ansvarsfuld
  • Er entusiastisk og smitter dine omgivelser med din entusiasme

Som person ser du muligheder og ideer i abstrakte scenarier, ligesom du er god til at omsætte teori til afprøvning og handling. Du sætter gerne spørgsmålstegn ved nuværende praksis, og er positiv i din kommunikation og dit samarbejde.

NORDJYSKE Medier tilbyder
Ansættelse i en innovativ og førende mediekoncern, hvor dine muligheder for personlig udvikling er store. Du får dygtige og professionelle kolleger med stor indsigt i branchen, som brænder for det de laver. Vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier. Gode ansættelsesforhold med løn efter kvalifikationer og pensionsordning.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Medieredaktør Tom Bue på tlf. 9935 3535. Se evt. mere om NORDJYSKE Medier på www.nordjyskemedier.dk

Ansøgning vedlagt CV sendes i PDF-format til personale@nordjyske.dk

Ansøgningsfrist: Den 16. juni, men send os din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler.

Tiltrædelse:
August

NORDJYSKE Medier er en publicistisk virksomhed, der med afsæt i en lang levetid former en innovativ fremtid.

Vi skaber nærkontakt mellem mennesker gennem udgivelse af dagblade, ugeaviser, radio, tv, web, mobil og en række trykte og digitale erhvervsmedier.

NORDJYSKE Medier er resultatet af en idé, en drøm, en vision, der er næret af ildsjæle, som siden 1767 har ønsket at nytte og fornøje.


Kontakt
Kontaktperson
Tom Bue
Tlf:
9935 3535
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-05-2019
Udløber:
16-06-2019
Kviknummer:
LJA-73683186
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Marketing,
Media
Lignende job
Thisted Kommune
Thisted, Nordjylland
Frist:
24-08-2020
Thisted Kommune
Thisted, Nordjylland
Frist:
17-08-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.