Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ready2clean søger en kompetent teamleder

READY 2 CLEAN ApS

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
READY 2 CLEAN ApS
Vejlsøvej 51
9000 Aalborg
Tlf
86800039
Kontakt
Thomas Poulsen
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2023
Udløber
31-01-2024
Kviknummer
LJA-85154686
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige stillinger

Ready2clean har igennem en årrække opnået en stor vækst og mangler nu en kompetent Teamleder i distrikt som har sit udgangspunkt i Ålborg og en omkreds 50 km rundt om Ålborg

Vi søger derfor en leder der sammen med vores drift  kan indgå i et samarbejde om at servicere vores kunder og uddanne vores personale i de bedst mulige rengøringsmetoder.

Ligeledes skal det være en teamleder der ikke selv er bange for at tage fat og gå forrest når opgaverne skal udføres, det ligger i Ready2cleans DNA at vores ledere deltager aktivt i udførelsen af rengøringsopgaverne.

Opgaverne spænder vidt og man vil komme ud for følgende opgaver

- Almindelig rengøring både hos erhverv og privat

- Sommerhus rengøring i Hals og Hou samt andre steder i nordjylland 

- Håndværker rengøring af forskellig art 

- Fraflytningslejligheder i boligselskaber

- Polishopgaver 

- Tæpperens 

Det forventes ikke at man kan alle ovenstående ting, men det forventes at man er villig til at lære det og at man viser en interresse i at dygtiggøre sig så man kan servicere og vækste Ready2clean yderligere.

Man vil referere direkte til direktøren, men den daglige drift af virksomheden ligger i et fladt hieraki hvor man sammen med sine kollegaer har frie tøjler til at styre sin egen hverdag under de rammer direktøren har lagt.

Der lægges stor vægt på menneskelige egenskaber og at man kan tale med alle og være god til mennesker da de er Ready2cleans vigtigste resource, der vil være en konstant oplæring af folk i forskellige rengøringsmetoder og man vil med den rette indstilling kunne påvirke alle til at arbejde på en effektiv og korrekt måde så rengøringen bliver udført så tilfredsstillende som overhoved muligt for Ready2cleans kunder med det bedst mulige økonomiske afkast til virksomheden.

Arbejdstiden vil være 30-37 timer og der kan forekomme weekend arbejde samt skæve arbejdstider som både kan være tidlig morgen og sen aften, det er op til en selv og ens team og få hverdagen til at hænge sammen så alle har det godt.

Man vil få stillet en arbejdsbil på gule plader til rådighed.

Lønnen forhandles på plads ved samtalen og der vil være tale om en indiduel løn som forhandles på plads i fællesskab.

Ready2clean har overenskomst med 3F og er med i Servicenormen

Det vil være en fordel at være dygtig til mange forskellige sprog da vi arbejder med mange forskellige nationaliter,  men man skal kunne læse og forstå dansk og kan gøre sig forståelig på dansk på minimum mellem niveau, vi er en international virksomhed som rummer alle nationaliter.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
READY 2 CLEAN ApS
Vejlsøvej 51
9000 Aalborg
Telefon
86800039
Kontaktperson
Thomas Poulsen
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2023
Udløber
31-01-2024
Kviknummer
LJA-85154686
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige stillinger